Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας! Πώς οδήγησαν την 15χρονη κόρη της στην απόπειρα αυτοκτονίας!

Μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυκτα», η μητέρα της Σταυρούλας περιέγραψε τον εφιάλτη που πέρασε η 15χρονη κόρη της στο σχολείο καθώς και το πώς έμαθε πως το παιδί της προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του.Η κόρη της Σταυρούλα έπεσε θύμα ακραίου bullying από μία παρέα αγοριών στο σχολείο.

Αρχικά τα αγόρια την κορόιδευαν εξαιτίας μίας ελιάς που είχε στο πρόσωπο, ωστόσο τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ στη συνέχεια.

Αρνούμενη να συνάψει σχέση με ένα αγόρι από την παρέα των «νταήδων», η κοπέλα υπόμενε αρχικά την αισχρή συμπεριφορά του, η οποία είχε και πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα.

Υπήρξαν φορές που της πετούσαν λουκέτα σε κατάληψη, την έσπρωχναν για να πέσει από τις σκάλες, την χαστούκιζαν και τις πετούσαν μέχρι και πέτρες.

Η συμπεριφορά αυτή είχε επιπτώσεις στην ψυχολογία και την υγεία του κοριτσιού, αφού  δεν έτρωγε γιατί της έλεγαν πως είναι παχιά, είχε νεύρα, της έπεφταν τα μαλλιά και δεν μοιραζόταν τίποτα με κανέναν γιατί φοβόταν.

Το ποτήρι ξεχείλισε, όταν το παιδί της επιχείρησε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στις τουαλέτες του σχολείου.
Δυο μέρες πριν, την είχαν σπρώξει από τη σκάλα του σχολείου με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της και να κυκλοφορεί με γύψο.

Η κοπέλα είχε κλειστεί στην τουαλέτα του σχολείου, είχε ανέβει πάνω σε έναν κουβά και με τον επίδεσμο του χεριού της, αποπειράθηκε να κρεμαστεί.

Ωστόσο το παιδί φοβήθηκε, μετάνιωσε και δεν έδωσε τέλος στην ζωή του. Προσπάθησε να βγει από τις τουαλέτες, αλλά αυτές δεν είχαν χερούλι με αποτέλεσμα να αρχίζει να ουρλιάζει και να χτυπά την πόρτα.

Όταν έφτασαν εκεί οι καθηγητές κατάλαβαν τι είχε αποπειραθεί να κάνει.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για