Γνωστός Πατρινός βρήκε τον μπελά του: Καταζητούμενος… λόγω συνωνυμίας!

Τον μπελά του έχει βρει γνωστός πρώην αυτοδιοικητικός παράγοντας, λόγω της συνωνυμίας του με άτομο που έχει εις βάρος του τέσσερα (!) εντάλματα σύλληψης, για αντίστοιχα ποινικά αδικήματα και καταζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Κατά μια δε σατανική σύμπτωση, η συνωνυμία δεν περιορίζεται στο όνομα και στο επώνυμο, εκτείνεται μέχρι και το πατρώνυμο!

Και μια ακόμη… απόδειξη ότι ο διάολος έχει πατήσει στην περίπτωση αυτή για τα καλά το πόδι του, συνιστά το γεγονός ότι οδηγεί ίδιας μάρκας και κυβικών αυτοκίνητο με τον καταζητούμενο!

Το αποτέλεσμα είναι κάθε τρεις και λίγο η Αστυνομία να τον σταματάει στο δρόμο και να ακολουθεί η προβλεπόμενη, επώδυνη, διαδικασία, μέχρι να διαπιστωθεί βέβαια ότι δεν πρόκειται για το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές. Αυτό συνέβη ακόμη και στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού του.

Την τελευταία φορά που επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία, ήταν το πρωί της περασμένης Κυριακής. Αμέριμνος, κατευθυνόταν στο αγαπημένο του στέκι, που είναι γνωστό καφέ στη Ρήγα Φεραίου.

Από πίσω του ακολουθούσε περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο τον σταμάτησε στο ύψος της Ερμού. Όμως, πριν καλά καλά προλάβουν οι αστυνομικοί να σπεύσουν στο μέρος του, ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας: «Βρε παιδιά, πότε θα σταματήσει αυτό;».

 

Τον σώζει το… μητρώνυμο

Αρχικά οι αστυνομικοί απόρησαν, αλλά στη συνέχεια όταν ακολούθησαν τα επιβαλλόμενα βήματα διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εντοπίσει τον καταζητούμενο, διαπιστώνοντας ότι είχαν πέσει πάνω σε μια σπάνια, τριπλή, συνωνυμία!

Όνομα ίδιο, επώνυμο ίδιο, πατρώνυμο ίδιο, ευτυχώς που εκείνο δεν είναι ίδιο είναι το μητρώνυμο. Και είναι αυτό που τον σώζει, μέχρι τουλάχιστον να συλληφθεί αυτός που καταζητείται.

Έως τότε, δεν έχει παρά να κάνει υπομονή…

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για