Για πρώτη φορά: Αυτός είναι ο ένας και πραγματικός λόγος για τον οποίο «σκοτώθηκαν» Μαυρίδης – Τανιμανίδης!

Με αφορμή τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα και την μη πρόσκληση στον Γιώργο Μαυρίδη ήρθε ξανά στην επιφάνεια η διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην κολλητούς φίλους!

Όλοι τους αγαπήσαμε μέσα από την κοινή τους παρουσία στο World Party! Μαζί ταξίδεψαν όλο τον κόσμο, μοιράστηκαν εμπειρίες και δημοσιότητα και το τελευταίο φαίνεται πως ήταν αυτό που τους χώρισε!

Δεν είναι εύκολο βλέπεις να διαχειριστείς τόση ξαφνική επιτυχία! Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης είναι πλέον δύο ξένοι! Ο τελευταίος παντρεύτηκε και ούτε καν κάλεσε τον πρώην φίλο του στον γάμο! Έτσι για το τυπικό! Αυτό δείχνει πως η διαμάχη ανάμεσα στα δύο παιδιά είναι μεγάλη και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Από που ξεκίνησε ο τσακωμός; Εμείς είμαστε εδώ και σας μεταφέρουμε ότι πληροφορία έχει φτάσει στα αυτιά μας! Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αμέσως μετά τον τελευταίο κύκλο του World Party άρχισε το παρεάκι να.. σπάει! Οι προτάσεις και για τους δύο έπεσαν βροχή με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση!

Αρχικά κατάφεραν να διαχειριστούν από κοινού την επιτυχία τους! Πίστευαν πως κανείς και τίποτα δεν θα τους χωρίσει! Κι όμως έγινε! Μια μεγάλη πρόταση από μεγάλο κανάλι είχε γίνει και στους δύο αλλά ο εκλεκτός θα ήταν ένας! Ένας θα έπαιρνε το χρήμα, ένας και την δόξα! Η πρόταση αυτή πιθανότατα ήταν από το Survivor και τον κύριο Ατζούν για την παρουσίαση του ριάλιτι!

Σε πρώτη φάση τα δυο παιδιά έκατσαν κάτω να δουν μαζί τι θα κάνουν! Ωστόσο στην κουβέντα αυτή γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε! Ο ένας άρχισε να κατηγορεί τον άλλον για… πισόπλατες μαχαιριές ώστε να πάρει την θέση, τους έβαλαν λόγια και τρίτοι και γρήγορα ήρθε η ρήξη! Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπήρξαν και άσχημοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις πεζοδρομίου!

Έτσι Γιώργος και Σάκης ήρθαν σε… απόσταση την ίδια ώρα που κοινοί φίλοι προσπάθησαν να τους τα βρουν! Όπως η αποκλειστικότητα του Σάκη στο Survivor και ότι δεν… πήρε μαζί τους κανέναν από τους πρώην συνεργάτες τους φαίνεται πως πείραξε πολλούς και έτσι η παρέα έσπασε! Όχι μόνο δηλαδή με τον Γιώργο αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά της παραγωγής του World Party!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για