Πάτρα: ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Ο ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ: Ο εραστής βγήκε στην Έλληνος… με το εσώρουχο!

Ακόμα το συζητά όλη η γειτονιά το περιστατικό με τον εραστή που αναγκάστηκε να βγει με το …εσώρουχο, μέρα μεσημέρι, από το σπίτι της παντρεμένης ερωμένης του και να τρέχει να κρυφτεί για να μην τον πιάσει στα χέρια του ο σύζυγος!

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης στην Έλληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα. Και μάλιστα φημολογείται οτι η παράνομη σχέση κρατά εδώ και πολύ καιρό και το τελευταίο χρονικό διάστημα έδιναν κι έπαιρναν τα κους κους στη συνοικία, μια και ο εραστής τυγχάνει να είναι και γείτονας της συζύγου αφού διατηρεί κατάστημα κοντά στο σπίτι της,

Όσο για τον σύζυγο, επι πολύ καιρό δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, εργαζόταν σκληρά στην ατομική του επιχείρηση και’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να εξασφαλίζει μια άνετη ζωή στην αγαπημένη του γυναίκα, με την οποία σημειωτέον δεν έχουν ευτυχήσει να αποκτήσουν παιδιά από τον γάμο τους.

Πριν λίγες ημέρες όμως ο ίδιος φαίνεται ότι πληροφορήθηκε από γείτονες για το τι συμβαίνει στο σπίτι του, μεταξύ της συζύγου του και του γείτονα καταστηματάρχη, όταν ο ίδιος πηγαίνει στη δουλειά.

Έτσι, την Πέμπτη το πρωί είπε στη γυναίκα του ότι θα έφευγε για δουλειά, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως στην πραγματικότητα απλώς παρέμεινε στην περιοχή και επιτηρούσε από απόσταση το σπίτι του.

Και παρακολουθούσε μέχρι που είδε τον γείτονα να φθάνει έξω από την πόρτα και να χτυπά το θυροτηλέφωνο. Άφησε να περάσουν λίγα λεπτά και μπήκε αιφνιδιαστικά πιάνοντας επ’ αυτοφώρω γυναίκα και εραστή στην κρεβατοκάμαρα!

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους ενώ ο έμπορος γείτονας και εραστής μόλις που πρόλαβε να ξεφύγει από τα χέρια του μαινόμενος συζύγου…

Βγήκε έξω κι έτρεχε με το …μποξεράκι!

Στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τα χειρότερα, ο εραστής βγήκε από το σπίτι κλείνοντας πίσω του την πόρτα κι άρχισε να τρέχει στο δρόμο. Μόνο που ούτε καν είχε προλάβει να ντυθεί…Ήταν με το μποξεράκι και φυσικά ξυπόλυτος!

Χρειάστηκε μάλιστα να διανύσει μια απόσταση περίπου πενήντα μέτρων ανάμεσα σε πολύ κόσμο και άλλους γείτονες του μαγαζάτορες, μέχρι να φθάσει στο δικό του κατάστημα αφήνοντας άναυδο ακόμα και τον υπάλληλο του!

Πιο πίσω έτρεχε ο απατημένος σύζυγος για να τον προλάβει. Όταν όμως έφθασε στο μαγαζί, ο υπάλληλος δεν του επέτρεψε την είσοδο και μάλιστα σφράγισε και την πόρτα για να μην εισβάλει, προειδοποιώντας οτι θα καλούσε την αστυνομία.

Ο σύζυγος γύρισε σπίτι και προφανώς ο εραστής γλύτωσε τα χειρότερα. Όμως όλη η συνοικία συζητά ακόμα το περιστατικό ενώ είναι χαρακτηριστικό οτι ο μεν εραστής δεν έχει ξανανοίξει ακόμα το κατάστημα του, ενώ η σύζυγος και ο απατημένος άνδρας της έχουν πάει ο καθένας στο πατρικό του σπίτι. Και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη….

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για