Διαφημίζουν ΟΡΓΙΑ στα ελληνικά νησιά για να έρθουν οι Βρετανοί! – Ετοιμάζονται να τα διαλύσουν πάλι ΟΛΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η συμπεριφορά των Βρετανών κάθε καλοκαίρι που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα οι αρχές να έχουν κινητοποιηθεί και να πράττουν αναλόγως προβαίνοντας σε χιλιάδες συλλήψεις κάθε χρόνο.

Θέμα στα ξένα μέσα αποτελούν τα τελευταία χρόνια τα κατορθώματα των Βρετανών τουριστών, καθώς σύμφωνα με τη daily mail, ένας από αυτούς συλλαμβάνεται κάθε δύο ώρες την ώρα που καταναλώνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ και επιδίδονται σε παρεκκλίνουσες συμπεριφορές.

Τα καλοκαιρινά όργια των Βρετανών – Συλλαμβάνεται ένας τουρίστας κάθε 2 ώρες!

Τα καλοκαιρινά όργια των Βρετανών - Συλλαμβάνεται ένας τουρίστας κάθε 2 ώρες!
Πολλοί είναι οι Βρετανοί επισκέπτες που αναζητούν οικονομικές λύσεις αγοράζοντας πακέτα από το εξωτερικό που περιλαμβάνουν τα ποτά και τη διαμονή σε ξενοδοχεία που παρέχουν όλα τα κονφόρ, απολαμβάνοντας έτσι φτηνές διακοπές και ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε ανταποκριτής της Daily, πάνω από 5.400 τουρίστες άνδρες-γυναίκες συνελήφθησαν από την αστυνομία στο εξωτερικό πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων των 653 που εμπλέκονταν με τη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τα καλοκαιρινά όργια των Βρετανών – Συλλαμβάνεται ένας τουρίστας κάθε 2 ώρες!

Τα καλοκαιρινά όργια των Βρετανών - Συλλαμβάνεται ένας τουρίστας κάθε 2 ώρες!

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξεδόθη αυστηρή προειδοποίηση προς τους Βρετανούς ότι κινδυνεύουν με αυστηρή ποινή φυλάκισης, «περνώντας αρκετά χρόνια της ζωής τους μακριά σε μια ξένη φυλακή», κυκλοφορώντας μάλιστα και έναν χάρτη των χωρών του κόσμου, όπου οι Βρετανοί είναι πιο πιθανό να μπουν σε μπελάδες, μέσα στις οποίες βρίσκεται και η χώρα μας.

«Πάρα πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να διαφυλάξουν τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα, μη τηρώντας τον ευσεβή σεβασμό κάθε φορά που ταξιδεύουν μακριά σε χώρες όπως η Ινδία και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα», προειδοποίησε το Υπουργείο Εξωτερικών. Με αποτέλεσμα να τους επιβάλλονται σοβαρές ποινές για αδικήματα που φαίνονται μάλλον «ασήμαντα» πίσω στη χώρα τους.

Το αλκοόλ εξακολουθεί να αποτελεί «σημαντικό παράγοντα» σε περιπτώσεις που αφορούν τους νέους που επισκέπτονται τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Τουρκία και ελληνικά νησιά. Περισσότεροι από 19.200 Βρετανοί έχουν ζητήσει επείγουσα βοήθεια από τις πρεσβείες τους σε όλο τον κόσμο το 2012-13, όπως δείχνουν νέα στοιχεία.

Υπήρχαν επίσης δραματικές αυξήσεις στον αριθμό των Βρετανών που αφορούν περιστατικά βιασμών ή σεξουαλικής επίθεσης σε μερικά από τα πιο δημοφιλή θέρετρα, όπως την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο.

Τα καλοκαιρινά όργια των Βρετανών - Συλλαμβάνεται ένας τουρίστας κάθε 2 ώρες!

Οι τρεις χώρες στις οποίες συναντάμε το μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών επιθέσεων είναι η Ισπανία, η Τουρκία και η Ελλάδα – «δημοφιλείς προορισμούς των Βρετανών για την έντονη νυχτερινή ζωή τους», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών της Αγγλίας.

Τα καλοκαιρινά όργια των Βρετανών – Συλλαμβάνεται ένας τουρίστας κάθε 2 ώρες!

Τεράστια είναι επίσης και η αύξηση εν μέρει όσων κατηγορούνται τροχαία ατυχήματα με θύματα τους νέους, είτε με μοτοποδήλατα είτε με τις γνωστές γουρούνες που κάνουν θραύση στα ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα 285 άτομα να νοσηλεύονται με σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το γραφείο Τύπου του Υπουργού Εξωτερικών Mark Simmonds έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου:

«Προτρέπω όλους τους Βρετανούς ταξιδιώτες να κάνουν ό, τι μπορούν για να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι με τη λήψη μερικών βασικών βημάτων για να προετοιμαστούν πριν από την αναχώρηση, συμπεριλαμβανομένης της ανάληψης πλήρης ταξιδιωτικής ασφάλισης και φυσικά έρευνας του προορισμού τους».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για