Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες απο το Laptop της XIAOMI

Δεν θα μπορούσε η γνωστή σε όλους XIAOMI, η νούμερο ένα κινέζικη εταιρεία στις πωλήσεις κινητών συσκευών και gadjet, να μείνει για πολύ εκτός παιχνιδιού ακόμα και στους φορητούς υπολογιστές , δεν είναι μακριά η στιγμή που οι μεγάλες εταιρείες φορητών υπολογιστών Lenovo και Dell θα τρέξουν λίγο παραπάνω στην κούρσα ανεύρεσής πελατών και χρημάτων όταν το πρώτο Laptop της XIAOMI βγει στην αγορά.

Ένα από τα μοντέλα φορητών υπολογιστών θα διαθέτει οθόνη 12,5 ιντσών Full HD και θα φοράει την έκτη γενιά επεξεργαστών Intel Core Μ3. Η συσκευή θα βγει στην αγορά με το όνομα Notebook Air 12, με μνήμη 4GB RAM και σκληρό δίσκο 128GB SSD. Η συσκευή enty-level φημολογείται ότι θα κοστίζει  με το λανσάρισμα $1999.

Κάποιες διαρροές αναφέρουνε ότι θα υπάρξουν συσκευές με οθόνη 13 και 15,6 ιντσών, που θα φοράνε τον Core i7 6500U CPU της Intel. Ενώ το top-end μοντέλο αναμένεται να έρθει με 8GB RAM και άλλα εντυπωσιακά υλικά. Κάποια κοινά χαρακτηριστικά θα είναι η θύρα τύπου C USB, καθώς και οι μεγάλες μπαταρίες για ξέγνοιαστη χρήση εν κινήσει. Όσο για το λογισμικό θα είναι τα Windows 10 της Microsoft.

Xiaomi-Notebook-Leak-KK-1 Xiaomi-Notebook-Leak-KK-2 Xiaomi-Notebook-Leak-KK-3

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για