Χρυσή και δυο φορές αργυρή πανελληνιονίκης η Πατρινή Ανδριάνα Φωτακοπούλου

Στους πανελλήνιου αγώνες στίβου, που διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη θριάμβευσε η αθλήτρια του ΣΕΒΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ανδριάνα στην κατηγορία W40-44 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μήκος γυναικών με άλμα 4,09Μ , το αργυρό μετάλλιο στη σφαιροβολία  γυναικών με βολή 8,71Μ, καθώς και το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό γυναικών με βολή 24,06Μ κάνοντας φετινά ατομικά ρεκόρ στα δυο από τα τρία αθλήματα.  Αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες για την εποχή συνθήκες αέρα, κρύου και βροχής.

Τραυματισμένη με θλάση δικέφαλου δευτέρου βαθμού. ΤΟ Δ.Σ και τα μελή του ΣΕΒΑΣ Πάτρας με ανακοίνωση τους συγχαίρουν την Ανδριάνα για την επιτυχία αυτή και τις εύχονται καλή συνέχεια.

Η αθλήτριά μας ευχαριστεί τους προπονητές που βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσει έτοιμη στην Αλεξανδρούπολη, Καραχάλιο Γιάννη προπονητή ρίψεων στην ολυμπιάδα, Αντωνόπουλο Νεκτάριο προπονητή /υπεύθυνο γαλήνης, Σκανδάλη Γεώργιο φυσικοθεραπευτής και την οικογένεια της.

Ο Σέβας Πάτρας καλεί τα μελή του Σάββατο 7/7  παρακολουθήσουν το διεθνή μίτινγκ στίβου ΤΟΦΑΛΕΙΑ και 14-15/7 πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στίβου Σέγας στο Παμπελοπονισιακό Στάδιο Πάτρας.

sportin.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για