Ο Προμηθέας Πατρών και η διοίκησή του έχουν πάει το πράγμα σε άλλο επίπεδο που λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν.

Αν δείτε τα ανακαινισμένα αποδυτήρια της ομάδας στο στάδιο «Δημήτρης Τόφαλος» θα καταλάβετε τι εννοούμε. Στην ανακοίνωση του πάντως η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει την σταθερή πορεία της προς την καταξίωση της στον χώρο του Ελληνικού Μπάσκετ κάνοντας σταθερά βήματα προόδου εντός κι εκτός παρκέ.

Σειρά, λοιπόν, είχαν τ’ αποδυτήρια της ομάδας, που με την πολύτιμη συνδρομή του ΠΕΑΚ Πάτρας, απέκτησαν νέα εντυπωσιακή μορφή, καθώς ανακαινίστηκαν πλήρως.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στους εσωτερικούς χώρους της ομάδας στο «Δημ. Τόφαλος», που έγιναν πλέον αγνώριστοι με την προσθήκη ξύλινου πατώματος, τις θέσεις των παικτών με μεγάλες ραφιέρες και τα ονόματα και τα σύμβολα της ομάδας, και νέα ντουζ με την πισίνα κρυοθεραπείας».

Τα αποδυτήρια του Προμηθέα Πατρών, πήγαν... σε άλλο επίπεδο (pics) Τα αποδυτήρια του Προμηθέα Πατρών, πήγαν... σε άλλο επίπεδο (pics) Τα αποδυτήρια του Προμηθέα Πατρών, πήγαν... σε άλλο επίπεδο (pics)