Τέλος ο Σκίμπε από την Εθνική Ελλάδος – Νέος προπονητής ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο διάδοχος του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, με την ΕΠΟ να αναθέτει για πρώτη φορά τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε Έλληνα τεχνικό μετά από 17 χρόνια!

Με δεδομένο ότι οι ιθύνοντες της ΕΠΟ είχαν αποφασίσει να εμπιστευτούν ξανά σε ελληνικά χέρια το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο πολύπειρος Άγγελος Αναστασιάδης κρίθηκε ως ιδανική επιλογή, δεδομένου ότι – εκτός των άλλων – διαθέτει παραστάσεις τόσο από πάγκους μεγάλων ομάδων, αλλά κυρίως από πάγκο Εθνικής, καθώς για 7 χρόνια (2004-2011) διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Βαγγέλη Γραμμένου και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να προχωρήσει τόσο στη διευθέτηση των όρων συνεργασίας με τον Αναστασιάδη όσο και στο διαζύγιο με τον Σκίμπε.

Η συμφωνία με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό αναμένεται αφενός να έχει ορίζοντα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Euro 2020 και αφετέρου να περιλαμβάνει όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του, σε περίπτωση πρόκρισης της γαλανόλευκης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πλέον, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για να σημάνει και τυπικά η αφετηρία της εποχής Αναστασιάδη στην εθνική ομάδα.

Πηγή: filathlos.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για