Πέτρος Στέλλας: «Ωραίο θέαμα και έντονος συναγωνισμός στην Λαμία» – Την Κυριακή ο αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Αντοχής

«Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας ιππικής αντοχής. Οι άνθρωποι του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Λαμίας Jockey Club, είναι γνώστες του αθλήματος και άνθρωποι που δουλεύουν για την ανάπτυξη κατης ιππικής αντοχής. Τα νούμερα συμμετοχών δεν είναι πολύ μεγάλα, αλλά οι οικονομικές συγκυρίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό. Το υψηλό κόστος συμμετοχής και τα μεγάλα έξοδα για την μεταφορά των αλόγων είναι ένα σημαντικό πρόβλημα».
Λόγια του Πέτρου Στέλλα, που θ’ αγωνισθεί στην Λαμία (στα 90 χλμ.), στον Κυριακάτικο αγώνα ιππικής αντοχής. Ο αθλητής του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων και υπεύθυνος του Marathon Endurance Club συνέχισε:
«Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει έντονος συναγωνισμός σε όλες τις κατηγορίες. Εγώ από την πλευρά μου επιστρέφω μετά από μια μικρή απουσία. Νοιώθω όμως καλά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, κάτι βέβαια όχι τόσο εύκολο. Έχω πάντως προπονηθεί και ευτυχώς υπάρχουν υποστηρικτές της προσπάθειάς μου όπως είναι ο Δημήτρης Λιάος – Ιπποκέαρ (Hippocare). Άλλωστε απόφασή μου είναι να συμμετέχω πια κανονικά σε αγώνες διεκδικώντας διακρίσεις».
Ο αγώνας Κυπέλλου Ιππικής Αντοχής, θα γίνει την Κυριακή (22/03) στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Λαμίας Jockey Club, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι.), με περίπου 20 συμμετοχές.
Το Σάββατο (21/03) το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Κτηνιατρική εξέταση (15:00), την αναγνώριση της διαδρομής (18:00), την συνάντηση Επιτροπών  technical meeting (19:00) κα την Ενημέρωση των Αρχηγών των Ομάδων (19:30).
Την Κυριακή (22/03), το καθαρά αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την κτηνιατρική επανεξέταση της κατηγορίας Α’ 90 χλμ. (06:00), την εκκίνηση 90 χλμ. (06:30), την επανεξέταση της Β’-60 χλμ. (06:30), την εκκίνηση 60 χλμ. (7:30), την επανεξέταση της Γ’-30 χλμ. (08:30) και την εκκίνηση των 30  (09:00).

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για