Πάτρα: Επαφές Απόλλωνα με Μακρή- Επιστρέφει στα αθλητικά δρώμενα ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας;

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινήσεις ματ σε διοικητικό επίπεδο είναι τα στελέχη του Απόλλωνα Πάτρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες των «μελανόλευκων» έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών με Πατρινούς επιχειρηματίες και όχι μόνο, προκειμένου να στηρίξουν τον Σύλλογο και να εισέλθουν στο διοικητικό συμβούλιο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας από του ανθρώπους που θα επιστρέψει στα αθλητικά δρώμενα της Πάτρας είναι και ο Κώστας Μακρής. Ο ίδιος σε πρόσφατο ταξίδι του στην Πάτρα ήρθε σε επαφή τόσο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Καραπάνο, όσο και με το στέλεχος του Απόλλωνα, Γιάννη Βερβίτα και συζήτησαν το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον πατρινό σύλλογο. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ήταν θετικός, ωστόσο αυτό που μένει είναι να φανεί και στην πράξη εάν θα σταθεί στο πλευρό του ιστορικού συλλόγου, ενισχύοντας τα νέα πλάνα που σχεδιάζουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Εκτός όμως από τον Κώστα Μακρή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες του Απόλλωνα έχουν κάνει μια σειρά επαφών και με άλλους επιχειρηματίες. Ένας από αυτούς είναι και ο Πατρινός, Θεόδωρος Καμπέρος, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν και ήδη βρίσκεται στο πλευρό των διοικούντων και τους βοηθάει. Μάλιστα, είναι πολύ «ζεστός» για να αναλάβει νευραλγικό πόστο στη «μελανόλευκη» ομάδα. Κώστας Καραπάνος και Γιάννης Βερβίτας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και εάν όλα πάνε καλά, η γενική συνέλευση του Συλλόγου, που θα γίνει το αργότερο στις αρχές του Ιουλίου, θα φέρει και τις ανάλογες εξελίξεις στον Απόλλωνα.

Μάλιστα, ο Θεόδωρος Καμπέρος αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης με τον Κώστα Μακρή. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, βρέθηκε στην Πάτρα πριν από λίγες εβδομάδες και δείπνησε μαζί με τους Κώστα Καραπάνο, Γιάννη Βερβίτα και Άγγελο Κάνιστρα και στη διάρκεια του δείπνου συζήτησαν το ενδεχόμενο ενασχόλησής του με τον Απόλλωνα.

Οι επαφές όμως δεν έχουν γίνει μόνο με επιχειρηματίες από την Αχαΐα, αφού οι πληροφορίες της «Γ.Σ.» αναφέρουν ότι σε πρόσφατο ταξίδι των στελεχών του Απόλλωνα έγινε συνάντηση με επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και συζητήθηκε το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Συλλόγου από την πλευρά του.

Οι συζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται από τους ιθύνοντες του Απόλλωνα, οι οποίοι θέλουν να φέρουν «άνεμο ανανέωσης» στον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας και παράλληλα, να βρεθούν και άνθρωποι που έχουν διάθεση να στηρίξουν οικονομικά, αλλά και ηθικά τον Σύλλογο για να μπορέσει ο Απόλλων να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός είτε αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ είτε συνεχίσει και τη νέα χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ανάλογα με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν για τη νέα χρόνια θα γίνει και το χτίσιμο της ομάδας, με προτεραιότητα να παραμένει το θέμα του προπονητή.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΣΕΑΔ

Την ώρα πάντως που στον Απόλλωνα γίνονται όλες οι διοικητικές κινήσεις, οι ιθύνοντες του Συλλόγου αναμένουν και τον ορισμό της εκδίκασης της προσφυγής από το ΑΣΕΑΔ. Σιωπηλά η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών θα συζητήσει μέσα στην εβδομάδα την υπόθεση του Απόλλωνα με πιθανότερη ημερομηνία είναι η 21η Ιουνίου, ωστόσο στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο αναμένουν και την επίσημη ενημέρωση.

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλων κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή του Χολαργού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μετά την κίνηση της ΕΟΚ να απορρίψει την ένσταση που έγινε από την πλευρά του Απόλλωνα στο τέλος του πρώτου τελικού της Α2 Εθνικής.

εφημερίδα «Γνώμη»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για