22χρονη έβαλε 10 Κιλά και ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο… – ΦΩΤΟ

Συχνά η κοινωνία μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρέπει να χάσουμε κιλά για να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα. 

Αλλά μερικές φορές αυτό είναι πιο περίπλοκο από το απλά να μειώνουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε… μάλιστα καμιά φορά χρειάζεται να τις αυξήσουμε.

Για παράδειγμα, η 22χρονη Βρετανίδα Emma O’Neill η οποία πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram πώς ανανέωσε την ζωή και το σώμα της βάζοντας 10 κιλά μέσω αναμόρφωσης της διατροφής της και του προγράμματος γυμναστικής της. Δεν πήρε μόνο λίπος, αλλά αύξησε και την μυϊκή της μάζα.

Το 2015 (στην αριστερή φωτογραφία) η O’Neill έγραψε ότι έτρωγε λίγο, γυμνάζονταν υπερβολικά πολύ και ειλικρινά δεν είχε ιδέα για το τι έκανε. Έμοιαζε υποσιτισμένη, σχεδόν ανορεξική, και δεν είχε ενέργεια για την καθημερινή της ζωή.

«Ξεκίνησα την αλλαγή αφαιρώντας σταδιακά “κακές τροφές” από την διατροφή μου και κάνοντας τακτικά καρδιαγγειακή γυμναστική», έγραψε σε μια δημοσίευση στο μπλογκ της πέρσι. «Αλλά καθώς άρχισα να το ψάχνω περισσότερο, άρχισα να καταλαβαίνω ότι για να πετύχω τους στόχους μου, δηλαδή να γίνω πιο γυμνασμένη και τονωμένη, έπρεπε να κάνω τα πράγματα διαφορετικά. Στην ουσία να σηκώνω βάρη και να τρώω υγιεινά.»

Η Emma πρόσθεσε φαγητό και την άρση βαρών στην καθημερινότητα της και άρχισε αμέσως να δείχνει και να αισθάνεται καλύτερα. Σηκώνοντας βάρη 5-6 φορές την εβδομάδα, παρατήρησε αύξηση στην μυϊκή της μάζα και παραδέχτηκε ότι αισθανόταν περήφανη με την μεταμόρφωση της.

Επίσης, δήλωσε ότι η αλλαγή αυτή την βοήθησε να βρει μια αρμονία ανάμεσα στο γυμναστήριο και την υπόλοιπη ζωή της. «Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να πετύχεις τους στόχους σου και να μεταμορφώσεις το σώμα ή την ζωή σου», έγραψε.

«Σίγουρα, πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Αλλά υπόσχομαι ότι μπορείς να κάνεις ατασθαλίες, να τρως πράγματα που σου αρέσουν, να χάνεις προπονήσεις και να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος.» Η απόδειξη είναι οι φωτογραφίες.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για