Περίεργες μεταθέσεις στην Ελληνική αστυνομία με την Ευλογία του ΣΥΡΙΖΑ

Υποβάθμιση ή προεκλογικά νταραβέρια ; Οι μεταθέσεις  και ο «εξοραϊσμός» έμπειρων αστυνομικών από καίρια πόστα.

Μετά από τις νομοθετικές αλλαγές, που ανήγγειλε πριν κάτι μήνες ο Τόσκας παραβρισκόμενος στο Λονδίνο, όσον αφορά την πρόσληψη μεταναστών με την δικαιολογία, ότι πρέπει οι αστυνόμοι να προέρχονται από όλα τα εθνικά γκρουπ της χώρας, προκειμένου να «λειτουργήσουμε ποιο αποτελεσματικά». Έχουν καταφθάσει σε πολλές καίριες υπηρεσίες έγγραφα για μετατάξεις αστυνομικών , τα οποία θυμίζουν παλιές εποχές  κομματικής  ρουσφετο-λαγνείας.

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί καταγγέλλουν την συγκεκριμένη συμπεριφορά, που καθοδηγείτε εκ των  ΆΝΩ  του  ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν αστυνομικοί με πολυετή εμπειρία, και η τυχόν απομάκρυνσή τους, θα σήμαινε και την αποδυνάμωση των εν λόγο υπηρεσιών. Σε αυτές τις υπηρεσίες υπάρχουν αστυνομική με χρόνια κατάρτιση και εκπαίδευση και θα ήταν σφάλμα να απομακρυνθούν και να τοποθετηθούν σε θέσεις ξένες προς το αντικείμενό τους. Όλοι θυμούμαστε πριν καιρό , τι έγινε με την απομάκρυνση του διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, με εντολή του κ Αλέξη Τσίπρα.

Αντί να εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες με εξιδεικευμένο προσωπικό, τις χρησιμοποιούν για να βολέψουν τους δικούς τους.. Μάλλον ο κ Τόσκας  και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την μπάλα… καταγγέλλουν οι αστυνομικοί

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για