Κωνσταντίνα Ανδριτσου – Η Έλληνιδα φαινόμενο στην κιθάρα

Η Κωνσταντίνα Ανδρίτσου είναι το παιδί που χάνεται στις νότες του βιρτουόζου Agustín Barrios. Λαξεύει στην κυριολεξία την κιθάρα παράγοντας νότες απαράμιλλου κάλους και ρομαντισμού. Η ακοή μας ξαφνιάζεται ευχάριστα και η φαντασία αρχίζει να καλπάζει σε κανάλια γεμάτα γόνδολες και σε στενά με χορευτές φλαμένγκο.

Εκεί που η κιθάρα δίνει ρεσιτάλ  η  μικρή μας φίλη κάνει το ντεμπούτο της και αποκαλύπτει το αχαλίνωτο ταλέντο της. Να λοιπόν κάτι που δεν εχεις ξανά δει και προφανώς να νόμιζες ότι μια κοπελίτσα σαν την Κωνσταντίνα θέλει να παίζει μονο με τις φίλες τις και να τρώει σοκολάτες. Μονο που προτιμά να γεύεται διαφορετικές αλχημείες που την γλυκαίνουν μελωδικά.

Εμείς από κάτω το μονο που μπορούμε να κανουμε είναι να θαυμάζουμε το φυσικό της ταλέντο, παρακαλώντας τον θεό τέτοια θαύματα να γεννιούνται συνεχώς και να ομορφαίνουν τον κόσμο με την παρουσία τους. Η Κωνσταντίνα Ανδρίτσου μας υπενθυμίζει για άλλη μία φορά ότι η δύναμη της μουσικής μπορεί να διαμορφώσει χαρακτήρες, αρκεί να την ανακαλύψουμε και να την σεβαστούμε.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για