Αλυσίδα ζωής από το Άλμα Ζωής αύριο στην πλατεία Γεωργίου – Δεκάδες οι γυναίκες που προσέρχονται για δωρεάν εξέταση μαστού

Περισσότερες από 40 γυναίκες προσήλθαν χθες στο περίπτερο που έχει στήσει στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας προκειμένου να εξεταστεί κλινικά στο μαστό δωρεάν στο πλαίσιο της δράσης που διοργανώνεται φέτος για 8η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη συμβολή του Δήμου της Πάτρας.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί της περιοχής μας, θα εξετάζουν και σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, δωρεάν τις γυναίκες στην Κινητή Μονάδα Υγείας.

Οι εθελόντριες του Συλλόγου θα διανείμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό προς ενημέρωση και κινητοποίηση κάθε γυναίκας της πόλης μας, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η δράση θα κορυφωθεί με την καθιερωμένη και συμβολική ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ αύριο Σάββατο 7 Οκτωβρίου το μεσημέρι.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί που προσφέρουν την  πολύτιμη βοήθεια τους : κ.κ Δημήτρης Κούκουρας, Ζυγομαλάς Απόλλων, Κατσιάκης Νίκος, Κυριακοπούλου Δώρα , Χαβελές Γιάννης.

 

Την πολύτιμη βοήθεια τους προσφέρουν τα διαγνωστικά κέντρα     της πόλης μας: Β΄Διάγνωση, Μαγνητική Πατρών, Μαρλαφέκας, Πατριαρχέας,  Φροντίδα Υγείας , Ασκλιπειίον Β’  και ΟλύμπιοΘεραπευτήριο, παραχωρώντας δωρεάν μαστογραφίες σε τυχόν κλινικά ευρήματα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για