Μουσικό αεράκι θα φυσήξει στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών, την Κυριακή 20 Μαΐου

«Όλοι μαζί μ’ έναν σκοπό» στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

Μουσικό αεράκι από το Ιόνιο και μελωδικούς ρυθμούς  από τα Επτάνησα, φέρνει η μεγάλη συναυλία «Όλοι μαζί μ’ ένα σκοπό» που πραγματοποιείται την Κυριακή 20 Μαΐου (ώρα 20.30) στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, σε μία εκδήλωση που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του έργου της  αποκατάστασης του ιστορικού σεισμόπληκτου Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου Πατρών.

Η συναυλία πραγματοποιείται από τον Σύλλογο των εν Πάτραις Κεφαλλήνων τους Συλλόγους Ζακυνθίων,  Ιθακησίων, Κερκυραίων, Λευκαδίων Πάτρας και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Τον κεντρικό ερμηνευτικό ρόλο έχει ο Κεφαλλονίτης στην καταγωγή Γεράσιμος Ανδρεάτος, ενώ την  καλλιτεχνική διεύθυνση της μουσικής παράστασης έχει ο Μαέστρος Θοδωρής  Γεωργόπουλος.

Συμμετέχουν, η Συμφωνική Λαϊκή Ορχήστρα «Εν Χορδώ», η Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς» και η Χορωδία Πανεπιστημίου Πατρών.

Ερμηνεύουν οι τραγουδιστές Δημήτρης Δημόπουλος, Γιούλη Ασημακοπούλου και Ανδριάννα Τσαγκάρη, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι καλλιτέχνες ανεξαιρέτως, προσφέρθηκαν εγκάρδια και  συμμετέχουν αφιλοκερδώς. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 154ης επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με τη στήριξη  της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30

Διάθεση  προσκλήσεων από τα Δ.Σ. των Συλλόγων και από τα βιβλιοπωλεία «Discover» και «Γωνιά του βιβλίου».

Την οργάνωση παραγωγής έχει η Ορχήστρα «Εν Χορδώ», ενώ μεγάλος χορηγός του συνόλου είναι η εταιρεία διανομών «Μπαγιώργος Α.Ε.»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για