ΚΥΡΙΑΚΗ 24/06 | 21:30 πεζ. Τριών Ναυάρχων ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ αφιέρωμα σε μεγάλους και αγαπημένους συνθέτες & οι Minor Project με τους: Στάθης Δράκος, Βίκτωρ Φορλίδας,  Αλέξανδρος Μπαλτάς, Γιώργος Κολοκυθάς και Μαρία Καρέτσου.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ

Η μπάντα αποτελείτε από τους Νίκος Λέκκας στα πλήκτρα & τραγούδι ,Νίκος Δεληβοριας στο πιάνο ,Χρήστος Ματσινόπουλος κιθάρα & τραγούδι , Δημήτρης Αργυρόπουλος μπουζούκι, Παναγιώτης Αθανασίου τύμπανα,& σαξόφωνο, στο μπάσο ο Σπύρος Κανταρέλης Εύα Κουτσουβέλη και η Ρόη Δελιβοριά τραγουδούν. Μια προσπάθεια παντρέματος διάφορων εποχών του ελληνικού και όχι μόνο ρεπερτορίου με κάποιες διασκευές αλλά και αυτούσια τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών.

 Minor Project

Κάπου στα μέσα του 2010 και με αφορμή την παρουσίαση δίσκου των B-sides μαζεύτηκαν οι τέσσερις τους για να παρουσιάσουν την ακυκλοφόρητη δουλειά του Στάθη. Λίγους μήνες μετά , ηχογραφούν τα κομμάτια που θα αποτελέσουν τον κορμό της επερχόμενης πρώτης κυκλοφορίας τους, σε συνεργασία με τον Διονύση Μπάστα στο NoiseBox studio. Με την αρχή του νέου έτους (23/1/2011) η μπάντα δίνει την πρώτη της συναυλία ως “Minor Project” πλέον, στο αγαπημένο τους Six D.O.G.S, το οποίο στη συνέχεια αποτέλεσε την βασικότερη συναυλιακή τους εστία. Ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Αθήνα, Πάτρα,Χαλκίδα ,Καστοριά και άλλες πόλεις της επαρχίας. Λίγο αργότερα, τον Μάιο, ο παραγωγός του Μελωδία 99,2 Χρήστος Παπαμιχάλης κυκλοφόρει τη συλλογή Lost.Not.Found από την EMI, στην οποία συμπεριλαμβάνει το ακυκλοφόρητο μέχρι τότε “Great”.

Η πιο σημαντική ίσως εξέλιξη της μέχρι τώρα πορείας της μπάντας είναι η ένταξή της στην οικογένεια της Αντέλμα και η απόφαση συνεργασίας με το Στάθη Δρογώση για την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ των Minor.

 

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για