Συνελήφθη στην Πεντέλη ο Κώστας Μπαρμπαρούσης – Τι φώναξε κατά τη μεταγωγή του στην Ευελπίδων

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική», φώναξε μέσα από το αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής, την ώρα της μεταγωγής του υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

*Πρώτη ενημέρωση 9.00 πμ

Συνελήφθη λίγο μετά τις 8 το πρωί ο Κώστας Μαρμπαρούσης μετά από επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομιας. Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες σε φιλικό του σπίτι στην Πεντέλη, λίγο περισσότερο από δυο 24ωρα μετά την ομιλία του στη βουλή με την οποία ουσιαστικά καλούσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα για το Μακεδονικό.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν.

Ήδη μεταφέρθηκε μαζί με το φιλικο του πρόσωπο (μια γυναίκα για την οποία δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες για υπόθαλψη) που τον φιλοξενούσε στη Γενική Αστυνομική ΔΙεύθυνση Αττικής και αργότερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πρώτη ενημέρωση 8.20πμ

Έρευνες και στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας έκαναν όλο το Σαββατοκύριακο οι αρχές αναζητώντας το κρυσφύγετο του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι μετά την περιπετειώδη καταδίωξη της Παρασκευής και τις πληροφορίες που τον ήθελαν να φθάνει μέχρι τον τόπο καταγωγής του, την Αιτωλοακαρνανία, κατάφερε να επιστρέψει στην Αττική και να βρει καταφύγιο στο φιλικό του σπίτι στην Πεντέλη.

Ο Μπαρμπαρούσης φέρεται να χρησιμοποίησε χωματόδρομους και παράδρομους της εθνικής οδού από την ορεινή Ναυπακτία για να κατευθυνθεί προς Αθήνα προκειμένου να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που του είχαν στήσει καρτέρι.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ακολουθούσαν όλο το Σαββατοκύριακο τα ίχνη του, με έρευνες στα ορεινά του Ξηρόμερου, καταλήγοντας τελικά χθες στην Αττική όπου πολλές φορές στο παρελθόν είχε θεαθεί ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για