Ραχήλ Μακρή: "Το ΣΔΟΕ λειτουργεί με μεθόδους μαφίας"

«Πόρτα» από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Ραχήλ Μακρή – Τι έγραψε στο twitter της

Με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κοζάνης απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Ραχήλ Μακρή τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν συζητά εκλογικίστικου χαρακτήρα συνεργασίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για εκλογική κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Κοζάνης, η Τοπική Επιτροπή Κοζάνης διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κάνει πρόταση και προχωρά σε πολιτική και εκλογική συνεργασία μετωπικής προοπτικής με συγκεκριμένες αριστερές ανατρεπτικές δυνάμεις και αγωνιστές/τριες, δοκιμασμένες και σταθερές στον αγώνα για την ανατροπή της αντιδραστικής μνημονιακής πολιτικής των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για έξοδο από την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, με αντικαπιταλιστικό και διεθνιστικό προσανατολισμό, που οριοθετούνται τόσο από τη διαχειριστική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την αδιέξοδη πολιτική του ΚΚΕ. Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να μοιράζει «πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης», δεν συζητά εκλογικίστικου χαρακτήρα συνεργασίες, αλλά καλεί όσους και όσες συμφωνούν, σε στήριξη αυτού του πλαισίου στις εκλογές και, πάνω από όλα, σε στράτευση και συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων στον αγώνα για μια εργατική και λαϊκή αντεπίθεση στις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές. Εκεί θα δοκιμαστούμε όλοι και όλες.

Τοπική Επιτροπή Κοζάνης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Οργισμένη απάντηση της Ραχήλ Μακρή μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, μετά τα δημοσιεύματα για την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με την ανεξάρτητη βουλευτή.

Ραχήλ Μακρή: «Για να φας πόρτα πρέπει να την χτυπήσεις»

«Για να φας πόρτα πρέπει να την χτυπήσεις. Δεν χτύπησα κανενός την πόρτα επομένως σταματήστε την παραπληροφόρηση» έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της στο twitter η  Ραχήλ Μακρή.

 

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για