Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Αν κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγα

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Μικρόφωνο» στο Extra Channel ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Αριστερός είναι να αγαπάς του ανθρώπους. Διαγράφηκα από το ΠΑΣΟΚ επειδή δεν ψήφισα το πρώτο μνημόνιο. Διαγράφηκα από τη ΔΗΜΑΡ επειδή δεν ψήφισα το δεύτερο μνημόνιο. Πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ και αν κάνει νέο μνημόνιο και πάλι θα διαγραφώ από τον ΣΥΡΙΖΑ στο τρίτο μνημόνιο», ανέφερε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Απαντώντας Γιάννης Πρετεντέρη «που είχε πει ότι σε ένα εξάμηνο έχω αλλάξει τρία κόμματα», σημείωσε: «Θα αλλάξω όχι ένα, 800 κόμματα αλλά όχι αξίες και αρχές».

«Αν μου κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ έφυγα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει καλό λόγο. Εγώ με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα άλλα αριστερά κόμματα διαφωνώ για τη δραχμή», ανέφερε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρθηκε και στις επικρίσεις που δέχτηκε όταν ξεκίνησε απεργία πείνας μαζί με τους σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, υποστηρίζοντας πως στην τσάντα του δεν είχε παξιμάδια αλλά φάρμακα.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου σημείωσε πως «εξυπηρετούσε συμφέροντα», ενώ χαρακτήρισε «τεράστιο πολιτικό εφιάλτη» τη Χρυσή Αυγή.

Αναφέρθηκε και στην ινδική κάνναβη, υποστηρίζοντας «δεν έχει τις παρενέργειες που έχει το τσιγάρο και δεν αποτελεί προθάλαμο για τα σκληρά ναρκωτικά. Έχει αποδειχθεί αυτό με μελέτες».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για