Βασίλης Λεβέντης: Ανόητη θριαμβολογία επί των ερειπίων όσα είπε ο Τσίπρας για τη συμφωνία

Δημοσκοπικούς λόγους πίσω από την αντίδραση του Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα βλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Η αντίδραση του Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα ήταν έντονη γιατί οι ΑΝΕΛ υστερούν στις δημοσκοπήσεις», εκτίμησε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Λεβέντης. Όπως είπε δεν ήταν τόσο μεγάλο θέμα, ήταν ένα φραστικό λάθος και έγινε από τρίχα, τριχιά.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, υπάρχει ένα άλλο ζήτημα, ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές του και τους λέει ότι αν δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό θα πάνε σε εκλογές και επειδή ο Πάνος Καμμένος ξέρει ότι το κόμμα του δε θα έχει τύχη στις εκλογές, θέλει να πάρει τα μέτρα του.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας για την προσφυγική κρίση, ο κ Λεβέντης έκανε λόγο για ασαφή συζήτηση και εκτίμησε ότι οι πρόσφυγες που είναι στη χώρα μας θα εγκλωβιστούν εδώ. Ακόμα, χαρακτήρισε «ανόητη θριαμβολογία επί των ερειπίων» όσα είπε ο Τσίπρας για τη συμφωνία επί του προσφυγικού λέγοντας ότι «παραβίασε ακόμα και την εντολή που του έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί»

«Αντίθετα ενώ έχουν τόσα προβλήματα με την κατάρρευσή τους ρίχνουν σαν τη σουπιά μελάνι για να κυνηγήσουν τη διαπλοκή και έτσι να κρύψουν την αποτυχία τους», ενώ πρόσθεσε με νόημα «εάν ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί παραιτείται».

Ο κ Λεβέντης σημείωσε ακόμα πως αν οι κ.κ Τσίπρας και Μητσοτάκης φτιάξουν κυβέρνηση, θα το δει, θα ψηφίσει και ίσως συμμετάσχει σε αυτή. «Θέλω να δω κυβέρνηση 240 βουλευτών για να είναι η ύστατη προσπάθεια να μείνει στο ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Χαρακτήρισε την αξιολόγηση «λαιμητόμο» και εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θα υπογράψει το 100% όσων του ζητήσουν.

Όσον αφορά τέλος το ζήτημα με την ονομασία των Σκοπίων είπε ότι «εγώ ζήτησα από τον Ρώσο και τον Αμερικανό πρεσβευτή να πιέσουν τα Σκόπια να αλλάξουν την ονομασία τους. Αυτοί (σ.σ. οι Σκοπιανοί) δείξανε εξυπνάδα και έγιναν «τσογλάνια» των ξένων ενώ η αριστερά έκανε διαδηλώσεις έξω από την αμερικανική πρεσβεία και τώρα έγινε κυβέρνηση».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για