Ραχήλ Μακρή: "Το ΣΔΟΕ λειτουργεί με μεθόδους μαφίας"

Ραχήλ Μακρή: «Το ΣΔΟΕ λειτουργεί με μεθόδους μαφίας»

Τις έρευνες του ΣΔΟΕ στα σπίτια, χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, σχολίασε η κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση στέλνει το ΣΔΟΕ στα σπίτια των φορολογούμενων για να λειτουργήσουν με μεθόδους μαφίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση των φοροαπαλλαγών στους κομματικούς αρεστούς της κ. Κεφαλογιάννη. Η Κυβέρνηση που καταστρέφει τους Έλληνες αγρότες για να υποταχθεί στους πάτρωνες των Βρυξελλών. Η Κυβέρνηση που παραχωρεί δρόμους και διόδια σε καναλάρχες που δεν κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου. Η Κυβέρνηση που λαμβάνει τα νομοσχέδια με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ψηφίζει άκριτα, για να μιλήσει για λάθος όταν εφαρμόζεται αυτό που οι ίδιοι αποφάσισαν.

Αυτή η Κυβέρνηση στέλνει το ΣΔΟΕ στα σπίτια των φορολογουμένων, που δεν είναι φίλοι του πρωθυπουργού, χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, για να λειτουργήσουν με μεθόδους και διαδικασίες μαφίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα επιτρέψουμε τον εξευτελισμό του Συντάγματος, για άλλη μια φορά, από αυτούς που για χρόνια έχουν συνταχθεί με τους οικονομικούς δολοφόνους του Ελληνικού λαού. Θα μας βρουν έξω από κάθε σπίτι και μπροστά σε κάθε Έλληνα».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για