Πάτρα: Συνεχίζει τις περιοδείες ο Κώστας Σπαρτινός

Ο Κώστας Σπαρτινός επισκέφθηκε την Δημοτική Μπάντα της Πάτρας και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον μαέστρο και τους μουσικούς της. Ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η δημοτική μπάντα και τόνισε ότι στόχος του ίδιου και της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη είναι η ανασύσταση της σε πλήρη μορφή ώστε να αποκτήσει και πάλι η δημοτική μουσική την παλαιά της αίγλη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός συνοδευόμενος από μέλη της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου είχε συνάντηση με τον Πρύτανη κ. Γεώργιο Παναγιωτάκη και με τον Αναπληρωτή Πρύτανη κ. Παντελή Κυπριανό. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν στα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα οι περικοπές στην χρηματοδότηση τους αλλά και το κύμα διαθεσιμότητας των εργαζομένων τους, προβλήματα παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζουν και οι δήμοι. Σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια συντελείται μια ανηλεής επίθεση στο χώρο της παιδείας που έχει ως στόχο να αποδημήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της. Ο Κώστας Σπαρτινός αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά του Πανεπιστημίου Πατρών στην πόλη και πρότεινε τη συγκρότηση μιας μόνιμης επιτροπής, με πυρήνα το Πανεπιστήμιο και το Δήμο, που θα έχει ως στόχο την διασύνδεση του ιδρύματος με την πόλη. Στη συνέχεια επισκέφτηκε διάφορες υπηρεσίες του ιδρύματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με μέλη της παράταξης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του δ.σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας κ. Δημήτρη Μπαλαφούτη και με τον κ. Δημήτρη Σαρρή, μέλος του δ.σ.. Η διοίκηση της ένωσης παρουσίασε τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με τη μη συντήρηση γηπέδων που ανήκουν στο δήμο. Ο Κώστας Σπαρτινός τόνισε ότι για την ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη του μαζικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού και σημείωσε ότι σήμερα ξεκινά μια συνεργασία με την ένωση που θα οδηγήσει στην ιεράρχηση των προβλημάτων ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού, προς όφελος των πολιτών.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για