Γιώργος Καρατζαφέρης: "Μπαίνουμε στο πολιτικό παιχνίδι"

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Έπρεπε να επιμείνει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πολιτική επικαιρότητα, τις αποκαλύψεις των Financial Times, το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό αλλά και τη δίκη Energa & Hellas Power.

«Δεν είμαστε στην αρχή του τέλους. Κλείνουν ταμεία του κράτους, όταν κλείνουν μαγαζιά, όταν κλείνουν εταιρείες, στερείται το κράτος. Όσο δεν εισπράττει, θα πρέπει να δανείζεται, όσο δανείζεται θα μπαίνουν όροι. Δεν οδηγούμεθα πουθενά», σχολίασε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη και ως εκ τούτου δεν έχει δύναμη η αγορά».

«Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική. Βεβαίως και υπάρχει ελπίδα. Στις 26 Μαΐου πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος, να δούμε τι φταίει. Διαφορετικά κινδυνεύουμε να μπούμε στη μέγγενη των άκρων», πρόσθεσε.

«Για να μπορέσει να κερδίσει χρόνο η Ελλάδα, χρειαζόταν ένας άνθρωπος που να τον γνωρίζουν καλά. Αυτό σκέφτηκα και είπα τον κ. Παπαδήμο. Τον μόνο που δεν θα ρίξουμε είναι τον δικό τους άνθρωπο. Κανείς τους δεν ήθελε Παπαδήμο. Όλα αυτά, περί Μπαρόζο, τα ακούω βερεσέ. Εγώ ήμουν το κακό παιδί εκεί πέρα. Έκανα πρόταση μομφής εναντίων του Μπαρόζο από την πρώτη μέρα που πήγα πάνω», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης σε ερώτηση σχετική με τις αποκαλύψεις των FT και συνέχισε:

«Ο Παπανδρέου έπρεπε να επιμένει για το δημοψήφισμα και να διαπραγματευτεί για το ερώτημα».

«Σε λίγο θα χτίζουν μέσα στη Θάλασσα και θα έχουμε την αμμουδιά από την άλλη πλευρά. Δεν ξέρω που θα φτάσουμε. Έλεος. Κάποια συμφέροντα είναι και τους το κάνουν χάρη», σχολίασε για το νομοσχέδιο που αφορά τον αιγιαλό ενώ για τη δική Energa & Hellas Power και την απουσία του Δημοσίου από την πολιτική αγωγή τόνισε:

«Δείτε τα ονόματα των κατηγορούμενων στο σκάνδαλο Energa & Hellas Power και θα καταλάβετε γιατί το Δημόσιο δεν είναι στην πολιτική αγωγή. Εδώ δικηγόρος τους είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας».

Πηγή: realfm.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για