ΑΝ.ΕΛ: Αλλαγές στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου

ΑΝ.ΕΛ: Αλλαγές στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου

Σε αλλαγές στο πολιτικό του γραφείο έχει προχωρήσει ήδη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο κ. Καμμένος έχει αλλάξει τις γραμματείς του ενώ ο γενικός και οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Κ. Χαραλαμπόπουλος, παρέδωσε τη θέση του στον Κ. Σιψή.

Επίσης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσανατολίζεται να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές στο οργανωτικό τμήμα του κόμματος, και γενικώς θα προβεί σε αξιολόγηση όλων των στελεχών που είναι διορισμένοι ή αποσπασμένοι, και στη συνέχεια θα λάβει αποφάσεις.

Ακόμα, θα προχωρήσει σε ανακατανομή ρόλων, και θα αξιολογηθούν τα στελέχη με βάση την προσφορά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου αύριο, αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σπύρος Γαληνός, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Μυτιλήνης, και θα υποβληθούν υποψηφιότητες για την εκλογή νέου γραμματέα, από το Εθνικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στη θέση του γραμματέα είναι πολύ πιθανό να προταθεί από τον Πάνο Καμμένο, ο Νότης Μαριάς, εάν και εφόσον δεν εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Τέλος, τα δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Καμμένο να αναβαθμίζει σε αντιπρόεδρο του κόμματος τη Ραχήλ Μακρή, διαψεύδονται κατηγορηματικά, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι διευκρινίζουν ότι η κ. Μακρή θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου και όχι ως αντιπρόεδρος.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για