Ακόμα χειρότερη η κακοκαιρία από την Τετάρτη: Τι μας περιμένει; Που θα χτυπήσει το νέο κύμα;

Η σημερινή μέρα θα είναι μία… ανάπαυλα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», καθώς από αύριο Τετάρτη έρχεται ένα πιο επικίνδυνο κύμα κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, από το πρωί της Τετάρτης περιμένουμε σφοδρές χιονοπτώσεις, ενώ στη συνέχεια καιρός θα το «γυρίσει» σε έντονες χιονοπτώσεις.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, θα φέρει πυκνή πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου μέσα στην ημέρα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο «Θέμα 104,6».

«Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτο το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

«Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα «γυρίσει» ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις», σημείωσε.

 

Όσο για τις χιονοπτώσεις που έπληξαν την Αττική από το απόγευμα της Δευτέρας; Ο Γιάννης Καλλιάνος εξήγησε ότι θα συνεχιστούν στα βόρεια μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο στα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής, νότια και κεντρικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Το χιόνι θα λιώσει, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 4 με 5 βαθμούς. Παγωμένος καιρός χωρίς χιόνι».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για