15χρονη Πατρινή εξαφανίοτηκε στη Νέα Υόρκη- Ανυπόστατη η είδηση της εξαφάνισης της 15χρονης λέει ο πατέρας της (ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέροση Διαψεύδει την είδηση της εξαφάνισης της 15χρονης Πατρινής μαθήτριας στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ο πατέρας της Θεόδωρος Ζέρβας. Την είδηση, που αναμεταδόθηκε από δεκάδες site και portal στην Ελλάδα, δημοσίευσε το ομογενειακό site, newgreektv.com, επικαλούμενο δημοσιεύσεις στις εφημερίδες Astoria Post και Times Ledger, με τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες να έχουν ως πηγή το NYPD.

Ο κ. Ζέρβας επικοινώνησε με το thebest.gr και τόνισε ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι της και η είδηση είναι ανυπόστατη ενώ, όπως δήλωσε, θα κινηθεί και νομικά εναντίον όσων, όπως λέει, την κατασκεύασαν, εκθετοντας ένα ανήλικο παιδί.

Πρώτη Ενημέροση Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια Ζέρβα στην Αστόρια, αφού, εδώ και δυο εβδομάδες, αγνοείται η τύχη της 15χρονης Ευδοξίας, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το newgreektv, η Ευδοξία Ζέρβα με καταγωγή από την Πάτρα, εθεάθη για τελευταία φορά το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου, στο σπίτι της, στην συμβολή της 49 Street με την 30 Avenue.

Η είδηση της εξαφάνισής της δημοσιεύτηκε χθες στις εφημερίδες Astoria Post και Time Ledger, που συμπεριέλαβαν τις πληροφορίες της Αστυνομίας.

Βάσει της περιγραφής, φορούσε μαύρες περικνημίδες, μαύρα παππούτσια και μια πολύχρωμη φούστα.

Όσοι έχουν κάποια πληροφορία ή έχουν δει την Ευδοξία, καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία Crimestoppers στο νούμερο 1-800-577-TIPS (8477).

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για