Στην Πάτρα ο Νίκος Παππάς για την 25η Μαρτίου – Σε λίγο η παρέλαση – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επανάσταση του 1821. Αυτή την ώρα τελείται η Δοξολογία στη Μητρόπολη, παρουσία των Αρχών της περιοχής.

Αμέσως μετά, οι αρχές και οι εκπρόσωποι φορέων θα μεταβούν στο μνημείο πεσόντων της πλ. Όλγας για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων.

Στη συνέχεια, θα φτάσουν μέχρι την πλ. Τριών Συμμάχων για να πάρουν θέση στην εξέδρα των επισήμων, καθώς στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η παρέλαση επί της οδού Αγίου Ανδρέου. ενώ οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με την υποστολή της σημαίας στην κεντρική προβλήτα Αγ. Νικολάου στις 6.42 μ.μ.

Παρόντες στις εκδηλώσεις είναι τόσο ο περιφερειάρχης, Απ. Κατσιφάρας, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γερ. Αλεξόπουλος, ενώ τον δήμο εκπροσωπεί στη δοξολογία και στην παρέλαση ο δήμαρχος, Κ. Πελετίδης.

Επίσης, παρούσα θείναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου (ο Κ. Σπαρτινός θα είναι στον Ερύμανθο και ο Α. Ριζούλης στη Δυτ. Αχαΐα), καθώς επίσης οι βουλευτές της ΝΔ, Α. Κατσανιώτης και Ι. Φωτήλας, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Ν. Νικολόπουλος, κ.ά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για