Πατρινός έπινε, δεν πλήρωνε… και τις «έφαγε»!

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε μπαρ επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και προκάλεσε αίσθηση! Καθώς ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι από τους πλέον γνωστούς Πατρινούς που όμως φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και πιθανόν… δεν συνεχίζει όπως θα έπρεπε την ζωή του.

Πρόκειται για γόνο γνωστής πατρινής οικογένειας με πατέρα που έχει περάσει με επιτυχία από την τοπική αυτοδιοίκηση, ο ίδιος διαζευγμένος αλλά που δεν έδειχνε να είχε οικονομικό πρόβλημα. Όμως τα τελευταία δύο καλοκαίρια στο συγκεκριμένο τουλάχιστον κατάστημα άφηνε «φέσια» με αποτέλεσμα να τον ανακαλύψουν και να αποφασίσουν να τον βάλουν στην θέση του. Είχε διαπιστωθεί πως ο εν λόγω Πατρινός για να πίνει… χωρίς να πληρώνει, είχε κάνει το εξής κόλπο: «Ζητούσε ποτό από τον έναν μπάρμπαν, συνέχιζε να πίνει, μετά πήγαινε στον επόμενο, έκανε ακριβώς το ίδιο και τελικά… πλήρωνε τον τρίτο από τον οποίον ζητούσε ποτό»! Ουσιαστικά δηλαδή μπορεί να έπινε 5-6 ποτά «στην καθισιά» του αλλά πλήρωνε… μόνο το ένα!

Η Διεύθυνση του καταστήματος αντιμετώπισε με μεγάλη προσοχή το θέμα. Μάλιστα αν και από πέρυσι υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, δεν είχαν πει το παραμικρό. Όταν κατάλαβαν όμως ότι και φέτος… θα έκανε το ίδιο, αποφάσισαν να του κόψουν την φόρα.

Ετσι ο μπάρμαν αρνήθηκε να τον σερβίρει (κατ΄εντολή της Διεύθυνσης) αφού ήταν βέβαιος πως… θα έκανε το ίδιο κόλπο!

Όμως ο γνωστός Πατρινός, διαζευγμένος με επίσης «επώνυμη» συμπολίτισσα, η οποία όμως δεν δίνει ποτέ αφορμή για σχόλια και είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους, αντέδρασε άσχημα. Άρχισε να φωνάζει μέσα στο κατάστημα και προκαλούσε επεισόδιο! Ήταν τότε που τον πλησίασε άλλος υπάλληλος του καταστήματος, τον παρακάλεσε αρχικά να σταματήσει, εκείνος όμως συνέχιζε και τότε… έπεσαν μπουνιές!

Ο γνωστός Πατρινός «τις έφαγε» για τα καλά, και μάλιστα σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» έφυγε από το μαγαζί σε άθλια κατάσταση! Και φυσικά.. ούτε λόγος να υποβάλει μήνυση! Το βούλωσε… και έφυγε δαρμένος!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για