ΠΑΤΡΑ: Σάλος στα Σύνορα με τα «συνθήματα» για τις δύο αδελφές

Επεισοδιακές σκηνές εκτυλίσσονται στην περιοχή των Συνόρων στην Πάτρα και οδηγούν μέχρι και την πόρτα των δικαστηρίων για επίλυση διαφωνιών ροζ αποχρώσεων που έχουν σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι. Στις αίθουσες έχει φτάσει όπως μαθαίνουμε υπόθεση που εκτυλίχθηκε πριν από περίπου δύο μήνες στην περιοχή κοντά στο στρατόπεδο με πρωταγωνιστή έναν 40χρονο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή και δύο νεαρές αδελφές  οι οποίες φέρεται να βρέθηκαν το στόχαστρό του, τουλάχιστον όπως οι ίδιες ισχυρίζονται στη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του και η οποία έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά ένα ωραίο πρωί η πολυκατοικία στην οποία διαμένουν οι δύο κοπέλες ξύπνησε με εκπλήξεις. Μέσα στην είσοδο του κτιρίου αλλά και έξω από αυτό, στους τοίχους, ήταν γραμμένα τα ονόματα των δύο κοριτσιών αλλά και τηλέφωνα στα οποία υποτίθεται ότι αυτά θα απαντούσαν σε υποψήφιους… πελάτες. Κοινώς κάποιος εμφάνιζε τις δύο γυναίκες ως επαγγελματίες βίζιτες και τις «κάρφωνε» στην πολυκατοικία και σε όσους περνούσαν έξω από αυτή προς… ενημέρωση.

Μάλιστα είχε φτιάξει και… τιμοκατάλογο με τις προσφερόμενες υπηρεσίες με αντιστοιχία παροχής και τιμής.

Ο άγνωστος δράστης ωστόσο δεν είχε αρκεστεί μόνο στην πολυκατοικία. Είχε επεκταθεί και παραπέρα στον τοίχο του  στρατοπέδου του ΚΕτΧόπου είχε ζωγραφίσει ευμεγέθη… πέη  και ανάλογες πληροφορίες.

Μάλιστα περαστικοί είχαν δει έκπληκτοι τους φαντάρους να τα σβήνουν με βούρτσα καθώς δεν νοείται στρατόπεδο με τέτοια… γκράφιτι.

Το συμβάν έκανε τον γύρο της γειτονιάς με ταχύτητα φωτός και όπως είναι φυσικό, έγινε … πρώτο θέμα, καθώς όλοι, και ιδίως οι ένοικοι της πολυκατοικίας έψαχναν να βρουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο δράστης.

Η συνέχεια ήταν εξίσου επεισοδιακή. Οι κοπέλες που είχαν δεχθεί την αήθη αυτή επίθεση υπέδειξαν ως υπεύθυνο για τα συνθήματα  τον 40χρονο και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Όταν αυτός ενημερώθηκε για την μήνυση, έδειξε ότι πέφτει από τα σύννεφα και άρχισε να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιστατικό και ότι οι δύο κοπέλες τον στοχοποίησαν αδίκως, επειδή είχαν μαζί του προηγούμενα.

Άρχισε μάλιστα να απευθύνεται στη γειτονιά για να μαζέψει υπογραφές μαρτύρων που να πιστοποιούν το  ήθος του και των πρότερο έντιμο βίο του για να προσέλθει στο δικαστήριο.

Η υπόθεση η οποία αναμένεται να λυθεί επί της έδρας των δικαστηρίων, εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης στην περιοχή.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για