Ο Γιώργος Ρώρος θα είναι ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Πάτρας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας φαίνεται να είναι τελικά το πρόσωπο στο οποίο καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη στις δημοτικές εκλογές, για το Δήμο Πατρέων.

Μετά από πολλές αναζητήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα, ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας και με δεδομένο ότι ο χρόνος αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά δείχνει να προτιμά ένα στέλεχος από τον χώρο του, που έχει διαγράψει πολυετή συνδικαλιστική πορεία.

Αλλωστε είναι χαρακτηριστική και η δήλωση του βουλευτή του κόμματος και επικεφαλής στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές της ΡΑΠ, Κώστα Σπαρτινού, για να μην φθάσουν «στο παρά πέντε», καθώς το 2014 η επιλογή του είχε γίνει δύο μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστικό, καθώς δεν έχουν προχωρήσει ακόμη οι διαδικασίες στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης, που δεν απαρτίζεται μόνο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λύση Αϊβαλή

Η λύση του Προέδρου του ΤΕΕ Βασίλη Αϊβαλή, μέχρι πρότινος φάνταζε ιδανική για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι θα «διεμβόλιζε» πολιτικούς χώρους …ναυάγησε όμως στα «βράχια» του ΚΙΝΑΛ, απ΄ όπου προέρχεται ο κ. Αϊβαλής . Μιας και το κόμμα δεν συναινούσε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για