Εγκαταλειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου σε κεντρικά σημεία της Πάτρας

Εγκαταλειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου σε κεντρικά σημεία της Πάτρας συνεχίζουν να υπάρχουν και να αραχνιάζουν ακόμη και σήμερα.

Το Γήπεδο που για αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Α.Σ. ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη και προκαλεί θλίψη η σημερινή του εικόνα όπως αποτυπώνεται .

Το συγκεκριμένο γήπεδο ευρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και Γεωργίου Παπανδρέου , για πολλά χρόνια τις εγκαταστάσεις λειτουργούσε το σωματείο Α.Σ. Κένταυρος , δυστυχώς σήμερα έχει εγκαταλειφθεί και ένας ζωτικός χώρος σε μία υποβαθμισμένη και λαϊκή συνοικία είναι ανενεργός.

Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Σηφάκη Χρήστο που είχα μου σημειώθηκε ότι παρά τις ενέργειες από μεριάς του Σωματείου έβρισκε πάντα πόρτες κλειστές. Ο Σύλλογος προτίθεται να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει λειτουργικό το γήπεδο αφού και Ο Δήμος της Πάτρας παράσχει την δυνατότητα αυτή.

Με πολύ μικρό κόστος αυτό το υπέροχο συνοικιακό γήπεδο θα μπορούσε να φιλοξενήσει για άθληση τους αθλητές/τριες της ευρύτερης περιοχής Τέρψης και Ψαροφαίου και να γίνει πόλος για όλα τα νέα παιδία που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για