Μεγάλος ο ενθουσιασμός για το “Frozen 2”

Εχει παρει φωτια το το πρώτο τρέιλερ του «Frozen 2» είναι επίσημα έξω, και είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος γι ‘αυτό τώρα! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που πρέπει να μιλήσω για αυτό με όλους τους Disney και τους «παγωμένους» εραστές! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που δεν μπορώ να «αφήσουμε να φύγει»! Απολαύστε!

Εχει παρει φωτιά το πρώτο τρέιλερ του sequel «Frozen 2″ που είναι επίσημος εξω στο YouTube  εδώ και μερικες μέρες,  ο ενθουσιασμός των μικρών θαυμαστών της Έλσας και την παρέας είναι μεγάλος. Χαρακτηριστικό σχόλιο θαυμαστή του  Frozen  «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που πρέπει να μιλήσω για αυτό με όλους τους Disney και τους «Frozen» εραστές!  Απολαύστε!»

Η επόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney είναι το Frozen 2 , συνέχεια της πιο επιτυχημένης με τίτλο Mouse House. Σκηνοθετημένη από τους πρωτοεμφανιζόμενους σκηνοθέτες Jennifer Lee και Chris Buck, στο  Frozen 2 θα δούμε την επιστροφή των αδελφών Elsa (Idina Menzel) και της Άννας ( Kristen Bell ) καθώς και του Kristoff ( Jonathan Groff ) ο χιονάνθρωπος Olaf (Josh Gad). Η Disney δεν μας λέει πολλά για τις λεπτομέρειες της ιστορίας του Frozen 2, αλλά αναμένεται να μάθουμε περισσότερα καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας 22 Νοεμβρίου 2019 πλησιάζει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για