«ΜΗΤΕΡΑ» γέννησε και ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ το μωρό της στο πάρκο!!! Μετά τη γέννα γύρισε στη… ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια 30χρονη γυναίκα από την Πολωνία γέννησε το μωρό της κατά τη διάρκεια του διαλείμματος από τη δουλειά της στο πάρκο, το εγκατέλειψε εκεί και επέστρεψε στο γραφείο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η Γιολάντα Τσαρνέκα δεν ήθελε ποτέ να μείνει έγκυος και είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, φορώντας φαρδιά φορέματα. Η ίδια έλεγε στους φίλους και στους γνωστούς της ότι είχε παχύνει λίγο και δεν αποκάλυπτε το μυστικό της σε κανέναν.

1406811499273_Image_galleryImage_Pic_shows_The_mother_Jola.JPG

Έτσι λοιπόν πριν από λίγες μέρες, όταν την έπιασαν οι πόνοι του τοκετού, έφυγε για να κάνει το διάλειμμά της, πήγε στο πάρκο, γέννησε και εγκατέλειψε εκεί αβοήθητο το μωρό της εν μέσω καύσωνα.

Όταν επέστρεψε στη δουλειά της, το αφεντικό της παρατήρησε ότι είχε αίμα πάνω στα ρούχα της και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι η ίδια του έλεγε ότι είναι μια χαρά.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει, όμως η ίδια τους είπε ότι έμεινε έγκυος κατά λάθος και πέταξε το μωρό της στην τουαλέτα.

Το δικαστήριο που ανέλαβε την υπόθεση διέταξε την αστυνομία να ερευνήσει την τουαλέτα, όμως δεν βρήκαν το μωρό. Η γυναίκα δεν τους αποκάλυπτε επίσης που είχε γεννήσει, τελικά όμως μετά τις ασφυκτικές πιέσεις των αστυνομικών παραδέχθηκε ότι είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της στο πάρκο.

1406811354781_wps_2_Pic_shows_The_newborn_sur.jpg

Μετά από δύο ολόκληρες μέρες η αστυνομία βρήκε το μωρό αφυδατωμένο και καλυμμένο από έντονα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί είπαν ότι το μικρό κοριτσάκι ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

«Την παράτησε μόνη της, γυμνή και ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό γιατί ήταν τόσο αφυδατωμένη. Είναι ένα θαύμα το γεγονός ότι επέζησε κάτω από αυτές τις συνθήκες για τόσο καιρό. Απλά είναι θαύμα», δήλωσε η γιατρός που ανέλαβε το μωρό, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα, κατηγορείται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια αν κριθεί ένοχη.

Star

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για