ΥΠΟΔΟΧΗ «ΗΡΩΑ» Ποιοι θα υποδεχτούν τον Πούτιν στον ερχομό του στην Ελλάδα!

Όπως αναφέραμε και σε άλλο άρθρο μας, το επερχόμενο ταξίδι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας του Ρώσου Πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν στην χώρα μας, κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Παρόλο που το πρόγραμμα του «Τσάρου» είναι κρυφό, είναι γνωστό ότι θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα την Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, η οποία θα θυμίζει φρούριο!

Σύμφωνα με δηλώσεις του μεγαλοεπιχειρηματία και στενού φίλου του Πούτιν, Ίβαν Σαββίδη, ο ίδιος και ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος θα υποδεχτούν τον Ρώσο Πρόεδρο στο Άγιο Όρος, σε μια επίσκεψη που για πολλούς λόγους υπάρχει ένα «πέπλο» σιωπής.

Ήδη στην Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονα διαμένουν πάνω από 70 άνθρωποι της προσωπικής φρουράς του «Τσάρου» οι οποίοι ελέγχουν από τώρα ότι κινείτε για να διασφαλίσουν την ασφαλή διαμονή του Ρώσου Πρόεδρου.

Μάλιστα η Μονή Βατοπεδίου έχει δεσμευτεί για να φιλοξενήσει τους πολλούς Ρώσους που θα ακολουθήσουν τον Πούτιν στο Άγιο Όρος, οι οποίοι αναμένονται να ξεπερνούν τους 1.000!

Οι πληροφορίες για την πολύ-αναμενόμενη επίσκεψη αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος θα μεταβεί με ένα υπέρ-σύγχρονο ταχύπλοο της Μονής. Το γρήγορο ταξίδι του θα ξεκινήσει από την Ουρανούπολη και θα αποβιβαστεί στη Δάφνη από όπου και θα τον παραλάβει ένα ειδικά απεσταλμένο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς υψηλών προσώπων ενώ η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στις Καρυές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για