Τα τελευταία λόγια του 20χρονου μοντέλου που βρήκε τον θάνατο στην Κεφαλονιά – Πήρε κλαίγοντας τους δικούς της

Ο μυστηριώδης θάνατος της 20χρονης Sinead McNamara προκαλεί ερωτηματικά, με τους γονείς της να θέλουν να διερευνηθούν πλήρως όσα έγιναν πριν από τον θάνατό της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV στην Κεφαλονιά.

Οι γονείς της Sinead McNamara αποκαλύπτουν ότι μίλησαν με τη Sinead McNamara λίγο πριν πεθάνει. Μίλησε με τη μητέρα και τον αδερφό της και τους μιλούσε κλαίγοντας για ένα περιστατικό που είχε συμβεί με άλλο μέλος του πληρώματος στη θαλαμηγό.

«Στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της Sinead McNamara, ενεργών ως πληρεξούσιος δικηγόρος των γονέων της, δηλώνω ότι η οικογένεια αναμένει από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV, δοθέντος ιδίως του γεγονότος ότι η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την μητέρα και τον αδελφό της λίγο πριν από το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν, κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.

Οι γονείς επίσης δηλώνουν ότι η Sinead δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία. Για τους λόγους αυτούς, η οικογένεια θεωρεί κρίσιμο να διερευνηθούν διεξοδικά τόσο οι συνθήκες θανάτου της, όσο και τα γεγονότα και περιστατικά που προηγήθηκαν του εν λόγω συμβάντος, ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη και οδήγησε την εικοσάχρονη θυγατέρα τους στον θάνατο.

Επιπροσθέτως, η οικογένεια αναζητεί τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε από την ώρα του δυστυχούς συμβάντος μέχρι τη μεταφορά της Sinead σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενώ ήδη ευρίσκετο επί πολλές ώρες αναίσθητη, σε κωματώδη κατάσταση και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για τη ζωή της.

Δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στις ελληνικές αρχές, ελπίζουν ότι θα διερευνηθούν διεξοδικά τα ανωτέρω κρίσιμα ζητήματα και θα λάβουν ως γονείς τις δέουσες απαντήσεις για τον αιφνίδιο και όλως αναπάντεχο θάνατο της θυγατρός τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας της Sinead McNamara, Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος.

Ο χωρισμός και ο μυστήριος θάνατος της Sinead McNamara

Η 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού ενώ ήταν στ’ ανοικτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mirror, το μοντέλο ήταν σε πολύ καλή διάθεση την προηγούμενη μέρα. Βγήκε το βράδυ με φίλους της στο Αργοστόλι και όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, είπε ότι ήπιε δυο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς.

«Ήταν όλοι χαρούμενοι και γενικά σε καλή διάθεση», λέει στην βρετανική εφημερίδα. Την είδε επίσης να χορεύει και είπε ότι η 20χρονη έφυγε νωρίτερα από τους φίλους της.

Η Sinead McNamara περνούσε την τελευταία μέρα της ως εργαζόμενη στην υπερπολυτελή θαλαμηγό και δυστυχώς την τελευταία μέρα της ζωής της. Εκτός από τις τοξικολογικές εξετάσεις τις οποίες περιμένει ο ιατροδικαστής αλλά και η οικογένεια της 20χρονης, οι αρχές εξετάζουν τα πάντα.

Μπορεί σε πρώτη φάση να θεωρείται αυτοκτονία, όμως, αυτό που ψάχνουν είναι μήπως η αιτία του θανάτου της κρύβεται σε κάποιο μήνυμα ή κάποια φωτογραφία που υπάρχουν στο κινητό της. Σύμφωνα με συναδέλφους της από το πλήρωμα της θαλαμηγού, η 20χρονη είχε πρόσφατα χωρίσει με άσχημο τρόπο.

Οι αρχές θεωρούν ότι δεν εμπλέκεται άλλος στον θάνατο της 20χρονης Sinead McNamara που εργαζόταν σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά. Πιστεύεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η Sinead McNamara βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από άλλα μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού Mayan Queen IV την περασμένη εβδομάδα. Πέθανε κατά την αεροδιακομιδή της στο νοσοκομείο. Οι αρχές επέτρεψαν στη θαλαμηγό του Μεξικανού μεγιστάνα εξόρυξης Alberto Bailleres να φύγει από την Κεφαλονιά.

Πηγή:newsit.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για