ΣΚΕΑΝΑ: Έντονη αντίδραση Σπύρου Στεργίου- Καταγγέλλει την πλευρά Κοτοπούλη για απόπειρα αναβολής των εκλογών

Με μια έντονη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην αντιπρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου αντιδρά στην απόπειρα, όπως καταγγέλλει αναβολής των εκλογών από την πλευρά Γιώργου Κοτοπούλη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στη Γενική Συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ αποφασίστηκαν εκλογές οι οποίες προγραμματίστηκαν για την Δευτέρα και την Τρίτη 10 και 11 Ιουλίου.

Αιφνιδιαστήκαμε και αντιδράσαμε άμεσα γιατί η εστίαση περνά τις δυσκολότερες μέρες της και κάποιοι έπρεπε να πάρουν την «τύχη της» στα χέρια τους.

Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις όπως το κλείσιμο καταστημάτων από τη θανάσιμη φορολόγηση και γενικό διωγμό και παρόλα αυτά ο σύλλογος δεν ήταν κοντά στα μέλη του παρά έκανε -κατά τ ‘άλλα επιτυχημένα- show.

Κινηθήκαμε πολύ γρήγορα, προς έκπληξη των εναπομεινάντων 2 μελών του συλλόγου, οι οποίοι όταν κατάλαβαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων συμπλέει με το σκεπτικό μας, εμφατικά ανακοίνωσαν την αναβολή των –από εκείνους προκηρυγμένων- εκλογών που προκλήθηκε από την ξαφνική και ανεξήγητη παραίτηση και των 3 μελών της εφορευτικής επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τη Δευτέρα! Ο νόμος το ορίζει!

Ο συνδυασμός μας « Όλοι μαζί για την εστίαση », δεν επιζητεί καρέκλες ούτε αξιώματα. Συγκροτείται από ανθρώπους «ζυμωμένους» και «πονεμένους» από τη σκληρή δουλειά που κατάλαβαν πως αυτή είναι η ύστατη ώρα να παλέψουμε όλοι μαζί για να σωθούμε.

Ευχαριστώ και τιμώ και τους 20 επιχειρηματίες που είναι μαζί μας και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι ενωμένοι, διότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσει η επόμενη μέρα.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για