ΠΑΤΡΑ: Στον Ανακριτή ο 48χρονος για την φωτιά στο Άνω Καστρίτσι – Εξήγησε στους δημοσιογράφους γιατί δηλώνει αθώος

«Δεν έχω καμία σχέση με τη φωτιά», δήλωσε ο 48χρονος μελισσοκόμος που κατηγορείται πως από αμέλεια εκίνησε την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Άνω Καστριτσίου.

Στο αυτόφωρο σήμερα ο μελισσοκόμος που συνελήφθη για τη χθεσινή φωτιά στο Καστρίτσι

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, τονίζουν πως οι εργασίες που όντως έκανε εκεί ο 48χρονος Ανδρέας Γούλας, δεν είχαν σε καμία περίπτωση να κάνουν με φωτιά.
«Ζαχαρόνερο έριξα στα μελίσσια» μας είπε ο 48χρονος ο οποίος γύρω στις 14.00 ισχυρίζεται πως αποχώρησε από τα μελίσσια που διατηρεί στην περιοχή Σόφαινα, όπου την Τρίτη ξέσπασε πυρκαγιά.

Ο κ. Γούλας παρουσιάζει βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διατηρεί στην οικία του – στην Αγυιά – για ασφάλεια, όπου εμφανίζεται να επιστρέφει στο σπίτι του γύρω στις 15.00 το μεσημέρι.

Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 16.30 ωστόσο ο 48χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε κανέναν λόγο να φύγει και να ξαναγυρίσει, αλλά ούτε ακόμα θα είχε τον χρόνο να βρεθεί στο σημείο της φωτιάς με το δίκυκλό του, την ώρα που αυτή έπιασε στο Άνω Καστρίτσι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, μαζί με τον δικηγόρο του, ενώ μέλη της οικογένειάς του αγωνιούσαν για την εξέλιξη.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για