Ομολόγησε ότι σκότωσε κι έθαψε την κόρη του στην αυλή επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της…

Έναν σοβαρό καυγά με την 29χρονη κορη του επικαλέστηκε στους αστυνομικούς αργά χθες το βράδυ ο πατέρας της που εξαρχής είχε θεωρηθεί υποπτος από τους αστυνομικούς για τη δολοφονία της κοπέλας στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα ο Αλβανός παιδοκτόνος φέρεται να μην ενέκρινε τη σχέση της κόρης του. Όπως ομολόγησε ο ίδιος στους αστυνομικούς καυγάδισαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει χτυπώντας τη στο κεφάλι με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο.

Την εξαφάνιση της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου δήλωσε την Τετάρτη ο Αφγανός σύντροφός της, όταν είδε ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι που έμενε το βράδυ της Τρίτης και δεν πήγε και στη δουλειά της.

Ο ίδιος κατέθετε επί ώρες στην Ασφάλεια της Κέρκυρας και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης και να βρουν την κοπέλα θαμμένη κοντά στο σπίτι της.

Η 29χρονη κοπέλα με καταγωγή από το Μπεράτ της Αλβανίας εργαζόταν τους τελευταίους μήνες σε μια κερκυραϊκή επιχείρηση. Στην Κέρκυρα είχε μόνο τον πατέρα της και τον φίλο της.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για