Αποβολή μαθητή που ζήτησε έπαρση της σημαίας – Τι λέει το σχολείο (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει σε σχολείο της Κατερίνης και, συγκεκριμένα, στο 2ο ΕΠΑΛ, μετά τον ισχυρισμό του μαθητή Γιώργου Δεμερτζή ότι τον απέβαλαν, γιατί ζήτησε έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ένας καθηγητής τον αποκάλεσε φασίστα, ακραίο και κακό, ενώ, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο διευθυντής του είπε ότι είναι απειλή προς τη δημοκρατία και το σχολείο.

Από την πλευρά του, το σχολείο διαψεύδει τους ισχυρισμούς του. Ο σύλλογος διδασκόντων αναφέρει ότι δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε, αλλά για άλλες αξιόποινες πράξεις.

«Το δημοσίευμα αναφέρει ψευδώς ότι εγώ ως διευθυντής, ο οποίος δεν είμαι Έλληνας, τον κατηγόρησα ως φασίστα, κακό, αναρχικό», διευκρίνισε ο διευθυντής του σχολείου, Κύριλλος Τζερμπάκ, επισημαίνοντας ότι η αποβολή έγινε για άλλες πράξεις και ενέργειες του μαθητή, κυρίως για την προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι στο διευθυντή, στους υποδιευθυντές και σε καθηγητές. «Εκείνος ισχυρίζεται ψευδώς», τόνισε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Σάλος σε σχολείο της Κατερίνης από Enikos_gr


Σάλος σε σχολείο της Κατερίνης 1 από Enikos_gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για