Ανακοίνωση της ΔΕΗ – Συνεχίζει η ΔΕΗ να δίνει ρεύμα στους αγρότες

Σε συνέχεια της Απόφασης του Πρωτοδικείου Ηλείας για τη συνεχή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έως τις 05-09-2018 για τον ΤΟΕΒ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ, η ΔΕΗ, απευθυνόμενη στους αγρότες της περιοχής, ανακοινώνει:

  1. Προφανώς και θα συνεχίζει ανελλιπώς την ηλεκτροδότηση για τις αρδευτικές ανάγκες του ΤΟΕΒ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ, σεβόμενη απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις.
  2. Η Απόφαση ωστόσο του Πρωτοδικείου ουδόλως αναιρεί την υποχρέωση του ΤΟΕΒ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ να καταβάλει τους τρέχοντες λογαριασμούς και να διευθετήσει τις προηγούμενες οφειλές του προς τη ΔΕΗ. Η πόρτα του διαλόγου είναι για τη ΔΕΗ πάντοτε ανοιχτή. Μάλιστα, η Επιχείρηση έχει απευθύνει κατ’ επανάληψη εκκλήσεις προς τους άμεσα ενδιαφερομένους για έναν παραγωγικό διάλογο, καλώντας τους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των διακανονισμών που παρέχει η ΔΕΗ.
  3. Κατάχρηση του δικαιώματος εκ μέρους του ΤΟΕΒ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ με «ασπίδα» την Απόφαση του Πρωτοδικείου συνιστά, εκτός των άλλων, ασέβεια προς την ίδια τη δικαιοσύνη, η οποία του παρέχει μεν τη χρονική ευχέρεια να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του προς τη ΔΕΗ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει τα γνωστά απαράδεχτα φαινόμενα στρατηγικών κακοπληρωτών.
  4. Η ΔΕΗ, από την πλευρά της, σε όσες –ελπίζουμε ελάχιστες έως και καθόλουπεριπτώσεις συνεχιστούν τα φαινόμενα συστηματικής και σκόπιμης ασυνέπειας, θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα, μη αποκλειομένης και της παύσης εκπροσώπησης, οπότε οι ασυνεπείς Οργανισμοί θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο πάροχο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους όρους προμήθειας της ηλεκτρικής ενέργειας.

Χαλκοκονδύλη 32, 104 32 Αθήνα, Web: www.dei.gr
Πληροφορίες Γραφείο Τύπου:
+30 210 529 3074, +30 210 523 7129, +30 210 529 3404

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για