ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Ήρθαμε στα χέρια και ο φίλος μου πυροβόλησε!

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στους αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης ο ένας από τους δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη.

Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι ο 19χρονος φίλος του ήταν αυτός που σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη με μια καραμπίνα που είχε πάρει από το σπίτι του και την είχε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν είχαν σχεδιάσει το έγκλημα, είπε στους αστυνομικούς και είχαν μαζί τους το όπλο γιατί φοβόντουσαν τα θύματα επειδή ήταν σωματώδεις.

Τα αναβολικά και το «δόλωμα» για το ραντεβού

Αυτό που προκύπτει από την κατάθεσή του είναι πως με τον Γιάννη Κομμάτη δεν είχαν καμία διαφορά και στο σημείο βρέθηκε χωρίς οι ίδιοι να τον έχουν καλέσει . Αφορμή για το ραντεβού του θανάτου ήταν η οικονομική διαφορά που είχαν με τον Κώστα Σγούρο εξαιτίας της παραγγελίας των αναβολικών χαπιών που του είχαν κάνει και παρά το γεγονός ότι του είχαν δώσει τα χρήματα εκείνος δεν του έδινε τα αναβολικά.

Ο 19χρονος περιέγραψε πως έστησαν την παγίδα στον σύμβουλο διατροφής Κώστα Σγούρο. Επειδή ήξεραν την αγάπη του για τα αυτοκίνητα του τηλεφώνησαν τη νύχτα της Δευτέρας και του είπαν ότι γνώριζε είχαν βρει ένα καλό αυτοκίνητο να αγοράσουν και ήθελαν τη γνώμη του.

Το ραντεβού κλείστηκε και ο Κώστας Σγούρος πήρε μαζί του και τον Γιάννη Κομμάτη ο οποίος είχε κι αυτός γνώση για τα αυτοκίνητα. Όταν έφτασαν στο ραντεβού ο 19χρονος του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τον είχε καλέσει στο ραντεβού και του ζήτησε να του δώσει τα αναβολικά που είχαν συμφωνήσει. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και όπως είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς ο Κώστας Σγούρος τον έπιασε από το λαιμό. Τότε ο φίλος του φοβήθηκε, πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με τον 19χρονο , έριξε επτά πυροβολισμούς. Αμέσως μετά επιχείρησαν να εξαφανίσουν την μοτοσικλέτα του θύματος στενά δρομάκια της Καλαμάτας. Ο δεύτερος νεαρός που παραδόθηκε τα ξημερώματα έως το πρωί της Πέμπτης δεν είχε ομολογήσει και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται πως πήρε μέρος στο φονικό. Πάντως σύμφωνα με τους αστυνομικούς ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι νεαροί οι οποίοι να πήραν μέρος στο διπλό φονικό ενώ έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές προσαγωγές.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για