Εγνατία: Υπήρχε και συνοδηγός στην μοιραία νταλίκα – Τι είπε στους Αστυνομικούς

Ένα νέο στοιχείο προστίθεται στο παζλ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την καραμπόλα με τους πέντε νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες που συνέβη την Κυριακή στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Βέροιας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, στην νταλίκα που έπεσε πάνω σε ουρά περίπου 40 ακινητοποιημένων αυτοκινήτων δεν επέβαινε μόνο ο Ρουμάνος οδηγός, αλλά φέρεται να επέβαινε και συνοδηγός.

Σύμφωνα με το seleo.gr ο συνοδηγός επικοινώνησε με την αστυνομία και υποστήριξε πως ήταν τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ και για αυτό έφυγε αμέσως μετά το ατύχημα. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο 39χρονος σχετικά με το πως προκλήθηκε το ατύχημα, ότι δηλαδή μετά τα διόδια του Πολυμύλου χάλασε το σύστημα πέδησης της νταλίκας με συνέπεια να «χάσει» τελείως τα φρένα του οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουμάνος οδηγός ισχυρίστηκε ότι 23 χλμ. πριν από το σημείο του δυστυχήματος, τα φρένα του φορτηγού «δεν έπιαναν», πιθανόν λόγω υπερθέρμανσής τους.

Ωστοσο, ο ΑΝΤ1 μετέδοσε πως στην νταλίκα από τις μέχρι στιγμής έρευνες, προκύπτει ότι δεν υπήρξε νωρίτερα άλλο μηχανικό πρόβλημα ή βλάβη.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για