ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ένα βιωματικό σεμινάριο… Γύρω από το οικογενειακό τραπέζι!! με την Κατερίνα Κανελλοπούλου

Τα φώτα άναψαν, τα στολίδια είναι στη θέση τους, οι βιτρίνες φόρεσαν τα γιορτινά τους, οι εορταστικές εκδηλωσεις ξεκίνησαν…τα Χριστούγεννα είναι εδω!!

Η περίοδος των Χριστούγεννων είναι μία περίοδος χαράς, συναντήσεων και αισιοδοξίας. Είναι επίσης μια περίοδος αναμνήσεων, απολογίσμου και επαναπροσδιορίσμου.

Η οικογένεια, οι φίλοι, εσείς… γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Πολλά συναισθήματα, πολλοί ρόλοι! Ελάτε να τα συζητήσουμε σε ένα βιωματικό σεμινάριο στοχευμένο στην ελληνική οικογένεια και τα συναισθημάτα των εορτών.

Πού γίνεται; Ποιοι είμαστε μαζί; Ποιος ετοίμασε το τραπέζι; Ποιος μας καλωσορίζει; Ποιος ψώνισε; Ποιος σερβίρει; Ποιος κάνει χιούμορ;  Ποιος όταν μιλάει τον ακούνε όλοι; Ποιος είναι μαζεμένος;  Ποιος μιλάει πιο πολύ; Ποιος παίζει με τα παιδιά; Ποιος βαριέται; Ποιος βλέπει τηλεόραση; Ποιος μελαγχολεί; Ποιος λείπει; Ποιος φέρνει τα δώρα;
Προσδοκίες, αναμνήσεις, σκέψεις, συναισθήματα.όλα μαζί!

Θα μοιραστούμε, θα ακούσουμε, θα μάθουμε αλλά και θα γελάσουμε μέσα από τις εμπειρίες μας.
Δευτέρα 14.12.2015 και 21.12.2015, Ώρα: 5.30-8.30 μ.μ,

Διεύθυνση: Αχελώου 23, Πάτρα
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.6906632707
e-mail:k_kanellopoulou@hotmail .com
Λόγω της βιωματικής διαδικασίας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ το διήμερο
Λίγα λόγια για τη συντονίστρια:
Η Κατερίνα Κανελλοπούλου ειναι Ψυχολόγος με ειδίκευση στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία.  Δουλεύει χρόνια με ομάδες, ξεκίνησε στην Αγγλία με ομάδες που είχαν στόχο την ενδυνάμωση περιθωριοποιημένων παιδιών με χαμηλή αυτοεκτίμηση, συνέχισε στην Κεφαλονιά στο Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων  και προαγωγής της ψυχοκοινωνική υγείας (ΟΚΑΝΑ) όπου συντόνιζε ομάδες γονέων, εκπαιδευτικών και εφήβων και μετά σε Θεραπευτική μονάδα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ ως θεραπεύτρια. Έχει επίσης εργαστεί στο Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές Αγ, Στεφάνου όπου ασκούσε ομαδική συμβουλευτική σε τρεις ομάδες κρατούμενων και στις Σχολές γονέων (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  στο Ν. Αχαιάς ως συντονίστρια. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο όπου ασκεί ατομική, ομαδική και οικογενειακή ψυχοθεραπεία.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για