Στη φυλακή ο γιος… σε περιορισμό ο πατέρας! Ανθρώπινο δράμα μετά τον πυροβολισμό μέσα στο σπίτι

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 19χρονος που αποπειράθηκε να ληστέψει τον πατέρα του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή από άλλη πράξη. Το περιστατικό αποκάλυψε ο «Κόσμος» την περασμένη εβδομάδα και είχε προκαλέσει σάλο. Ο πατέρας που αναγκάστηκε να πυροβολήσει και να τραυματίσει στο χέρι το παιδί του αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και θα δικαστεί για την πράξη του.

Όπως αποκάλυψε ο «Κόσμος» στα Δικαστήρια οδηγείται η υπόθεση πατέρα που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον γιο του στο χέρι. Πρόκειται για οικογένεια που ζει σε συνοικία της πόλης στο αρκτικό διαμέρισμα. Ο νεαρός (σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε) πήγε στον πατέρα και του ζητούσε επίμονα χρήματα. Πρόκειται για παιδί διαζευγμένης οικογένειας. Λέγεται μάλιστα πως τον χτύπησε κιόλας για να καταφέρει να πάρει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια αποπειράθηκε να τον ληστέψει. Τότε ο πατέρας άρπαξε μια καραμπίνα που νόμιμα κατείχε και τον πυροβόλησε στο χέρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για αρκετές ημέρες. Σε βάρος του πατέρα έγινε αυτεπάγγελτη δίωξη, όμως στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει και ο γιος με την κατηγορία της απόπειρας ληστείας και πρόκλησης σωματικών βλαβών. Ο πατέρας δείχνει μετανιωμένος για την πράξη του και σύμφωνα με πληροφορίες από πρόσωπα του περιβάλλοντος της οικογένειας είχε δεχθεί και στο παρελθόν ανάλογες συμπεριφορές με αποτέλεσμα αυτή την φορά να μην καταφέρει να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

Σε δραματική κατάσταση και η μητέρα, αφού ο γιος της πλέον έχει μπλέξει. Και η ίδια προσπαθεί με κάποια μεροκάματα να τα βγάλει πέρα. Τώρα πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τα έξοδα για τον γιο της ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος έχει σε εκκρεμότητα και ζήτημα με την στρατιωτική δικαιοσύνη, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την ιστορία. Λέγεται πως αμέσως μετά την έκτιση της ποινής του στον Κορυδαλλό θα μεταφερθεί στις Στρατιωτικές Φυλακές.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για