Σάλος από την απόφαση ελεγκτή να κατεβάσει από το τρένο ανήλικο επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο

Κατέβασαν ανήλικο από τον προαστιακό, επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για να συμπληρώσει 1 ευρώ και να αγοράσει το σχετικό εισιτήριο μέσα στο τρένο. Συνέβη την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι και γύρω στις 15.45, όταν ο 14χρονος γιος της κ. Σοφίας Θεοδωρακοπούλου επιβιβάστηκε από τον σταθμό του Αγ. Ανδρέα, με προορισμό το Ρίο.

Οταν ο ελεγκτής έφθασε στον 14χρονο, ο ανήλικος αναζήτησε τα χρήματα στην τσέπη του, τα οποία ωστόσο ήταν μόλις 90 λεπτά. Το εισιτήριο κόστιζε 1 ευρώ. Ο 14χρονος όσο κι αν έψαξε δεν μπόρεσε να βρει πάνω του ακόμη 10 λεπτά. Τότε ο ελεγκτής του είπε πως στην επόμενη στάση, κατεβαίνει!

Το θέμα της αγοράς εισιτηρίου μέσα στον προαστιακό αποτελεί από μόνο του ένα πρόβλημα το οποίο η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Πάτρα έχει ζητήσει να μην αποτελεί λόγο για πρόστιμα ή αλλες πρακτικές. Το να κατεβάσουν έναν ανήλικο ωστόσο στη μέση του πουθενά, εξαιτίας 10 λεπτων που έλειπαν για να συμπληρώσει 1 ευρώ, προκαλεί το αίσθημα των πολιτών και ειδικότερα των χρηστών του προαστιακού, που έχουν αγκαλιάσει το τρένο, σαν βασικό μέσο μεταφοράς.

Η μητέρα του ανήλικου, έχει ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονική φόρα παραπόνων για το περιστατικό και αναμένει απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ, με παραλήπτη τον πρωθυπουργό

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για