ΠΑΤΡΑ: Την πλάκωνε στο ξύλο… και του ζήτησε διατροφή μαμούθ!

Στις αίθουσες των δικαστηρίων έφθασε ζευγάρι από προάστιο της Πάτρας  για να χωρίσουν τα… ακίνητα τους. Μόνο που η αίτηση διαζυγίου που περιελάμβανε και ομολογίες για ξυλοδαρμούς έγινε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας ένας άνδρας 45 ετών, καθηγητής και μια γυναίκα 35 ετών, νοικοκυρά. Όπως είπε η σύζυγος στο δικαστήριο όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας άρχισε να δίνει όλο και λιγότερα χρήματα στην γυναίκα του για τα έξοδα του σπιτιού, των παιδιών τους αλλά και για τα προσωπικά της έξοδα, αφού όπως ο ίδιος υποστήριζε ήταν σπάταλη. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρχε και ο ξυλοδαρμός! Όταν έφθασε η στιγμή η σύζυγος να προτείνει στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου ένα χρηματικό ποσό που θα διασφάλιζε την ίδια και τα παιδιά της τότε ο σύζυγος εξαγριώθηκε με το ποσό που άκουσε αφού εκείνη ζήτησε ως διατροφή το ποσό των 800  ευρώ όχι και για τα δυο παιδιά τους, αλλά για το καθένα ξεχωριστά, σύνολο δηλαδή 1600 ευρώ το μήνα.

Η γυναίκα έλεγε και ξανάλεγε ότι  η «τσιγγουνιά» του άνδρα της, ήταν ο λόγος που την οδήγησε στις αίθουσες των δικαστηρίων, όμως ο ίδιος δήλωνε ότι απλά η γυναίκα του τον βαρέθηκε και ότι αφού θα χώριζαν, έπρεπε να έπαιρνε κάτι και αυτή ως «αναμνηστικό».

Στην ακροαματική διαδικασία ως μάρτυρες από την πλευρά της γυναίκας ήταν ο πατέρας της καθώς και κάποια άλλα συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα και από την πλευρά του συζύγου ο κουμπάρος του ζευγαριού καθώς επίσης και κάποια συγγενικά του πρόσωπα.

Η 35χρονη γυναίκα κατηγόρησε ακόμη τον άνδρα της ότι την ξυλοκοπούσε μπροστά στα παιδιά της. Όπως είπε ως και την πόρτα του υπνοδωματίου τους είχε κάνει «κομμάτια» ο πρώην σύζυγός της πάνω στον θυμό του. Όταν το ζευγάρι καβγάδιζε δεν ήταν λίγες οι φορές που αφού είχαν προηγηθεί όλα τα παραπάνω, ο άντρας ζήταγε συγνώμη και ορκιζόταν ότι δεν θα το ξανάκανε.

Ο δικηγόρος του συζύγου υποστηρίζει ότι η γυναίκα του πελάτη του, έχει βάλει «στο μάτι»  τα πολλά ακίνητά του και ότι επιδιώκει να του «φάει» όσα περισσότερα μπορεί βάζοντας μπροστά τα παιδιά τους.

Οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα εκδοθεί, ωστόσο ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου υποστήριξε ότι πρέπει για το καλό των παιδιών το ζευγάρι να κάνει αμοιβαίες υποχωρήσεις και να βρει την «χρυσή τομή».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για