ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό περιστατικό σε αθλητικό κέντρο – Έπαιζαν 7 επί 7… και τους έκλεβαν στα αποδυτήρια!

Έπαθαν σοκ αθλούμενοι σε γνωστό αθλητικό κέντρο στα «ορεινά» της Πάτρας, όταν διαπίστωσαν μετά τον αγώνα πως κάποιος που έπαιζε… στην προηγούμενη ποδοσφαιρική αναμέτρηση (7 επί 7) τους είχε κατακλέψει!

Αλλά αυτό που τους ενόχλησε ακόμη περισσότερο είναι το γεγονός πως η Διεύθυνση του αθλητικού κέντρου επιχείρησε να «καλύψει» τον δράστη, προφανώς για να μην διαδοθεί η πράξη του, έστω και αν στις κάμερες κλειστού κυκλώματος που διαθέτει… φάνηκε ποιος ήταν!

Όλα έγιναν πριν μερικές ημέρες. Οι αθλητές επέστρεψαν στα αποδυτήρια και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως έλειπαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από τα σακβουαγιάζ τους. Αμέσως απευθύνθηκαν στον ιδιοκτήτη, ο οποίος έθεσε σε λειτουργία τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί! Όντως φάνηκε ξεκάθαρα ένας νεαρός ο οποίος άρχισε να ψαχουλεύει τις τσάντες των αθλητών που εκείνη την στιγμή… έπαιζαν αμέριμνοι ποδόσφαιρο, και από τις οποίες άρπαξε περίπου 200 ευρώ (συνολικά), κάρτες τραπέζης αλλά και πορτοφόλι με ταυτότητα και άλλα έγγραφα.

Οι ιδιοκτήτες τον γνώριζαν και μάλιστα τον αποκάλεσαν με το όνομά του: «Κώστας»! Η Διεύθυνση είχε το τηλέφωνό του επικοινώνησε μαζί του και αρχικά ο νεαρός… έκανε τον «κινέζο»! Ωστόσο η κάμερα έδειχνε πεντακάθαρα ποιος ήταν.

Ο ιδιοκτήτης πρότεινε στους αθλητές – θύματα του κλέφτη  να τον πείσει ο ίδιος και να τους επιστρέψει τα κλοπιμαία (προφανώς για να καλύψει την υπόθεση αισθανόμενος πως η αποκάλυψή της δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για την επιχείρησή του) όμως οι νεαροι επέμεναν να κληθεί η Αστυνομία.

Περιπολικό έφθασε στο σημείο και εκείνη την στιγμή ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε εκ νέου τον δράστη. Προφανώς τον ενημέρωσε για την παρουσία της Αστυνομίας και εκείνος έσπευσε στο σημείο. Παρέδωσε στην Διεύθυνση του Αθλητικού Κέντρου όλα τα κλοπιμαία και αποχώρησε.

Ο ιδιοκτήτης επέστρεψε χρήματα, πορτοφόλι, κάρτες  και ταυτότητες και τότε οι νεαροί αποφάσισαν να δώσουν… τόπο στην οργή και να μην προχωρήσουν σε διαδικασία μηνύσεων εναντίον του κλέφτη Κώστα.

Άλλωστε και η Διεύθυνση τους παρακαλούσε «να μην γίνει θέμα»! Η Αστυνομία απεχώρησε, ωστόσο το γεγονός φέρνει στην επιφάνεια ένα μεγάλο θέμα. Αυτό της ασφάλειας των πραγμάτων των αθλουμένων σε τέτοια κέντρα. Και παραμένει άγνωστο πως κάποια δεν έχουν ειδικούς φοριαμούς με λουκέτα, ώστε να αποφεύγονται… τέτοιου είδους συμβάντα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για