ΠΑΤΡΑ: Σάτυρος ασελγούσε σε δύο κοριτσάκια – «Καμπάνα» από το Εφετείο

Σε συνολική ποινή κάθειρξης εννέα χρόνων και πενταετή αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, ένας 67χρονος από την Αιγιάλεια, για τα αδικήματα της ασέλγειας και της αποπλάνησης δύο ανήλικων κοριτσιών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα δύο ανήλικα κοριτσάκια έπαιζαν στην παιδική χαρά που ήταν δίπλα στο σπίτι του κατηγορούμενου, ο οποίος με «δόλωμα» την προσφορά κερασιών, τις θώπευε και τις φιλούσε.
Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών και 9 μηνών, αλλά η υπόθεσή του ήρθε προς επαναξέταση ενώπιον του το Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, μετά από έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών και το δικαστήριο αυτή την φορά, τον έκρινε με μεγαλύτερη αυστηρότητα, επιβάλλοντάς πιο βαριά ποινή.
Ο κατηγορούμενος είπε χθες ότι δεν έκανε τίποτα, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του, τόνισε ότι ένα φιλί, δεν συνιστά ασελγή πράξη, ενώ ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών λόγω του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής στις φυλακές όπου κρατείται, όμως το δικαστήριο απέρριψε και τα δύο αιτήματα.
Οπως είπε, ο κατηγορούμενος, έχει ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του, έχει αποδεχθεί την ευθύνη και έχει τιμωρηθεί, γι΄αυτό και θα έπρεπε να τύχει της αναγνώρισης ελαφρυντικών περιστάσεων του νόμου.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για