ΠΑΤΡΑ: Πρώην τραπεζικός… ταχυδακτυλουργός – Έπαιρνε χρήματα για επενδύσεις… και τα «εξαφάνιζε»!

Ήταν τραπεζικό στέλεχος, αποφάσισε να συμμετέχει σε εταιρεία επενδύσεων με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα και την Πάτρα, και πλέον… κινδυνεύει να καθίσει στο εδώλιο!

Ο λόγος για Πατρινή η οποία καταγγέλλεται από αρκετά πλέον άτομα πως… τους «έφαγε» τα χρήματα που υποτίθεται θα επένδυε!

Μάλιστα λέγεται πως η δράση της δεν έχει περιοριστεί μόνο στην Πάτρα αλλά και την Περιφέρεια. Προ ημερών απευθύνθηκε σε δικηγόρους γνωστός Πατρινός επιστήμονας από τον οποίον φέρεται να «καταχράστηκε» 600.000 ευρώ.

Το κόλπο γνωστό: Τους υπόσχεται επενδύσεις σε ομόλογα του εξωτερικού με μεγάλο κέρδος, τους δίνει ως «τυράκι» κάποια ποσά από τόκους κλπ και στη συνέχεια… μην την είδατε. Ετσι την «πάτησε» και ο επιστήμονας. Κάποια στιγμή ζήτησε να μεταφέρει το χαρτοφυλάκιό του στην Ελβετία. Η διευθύντρια όμως της επενδυτικής εταιρείας που διαθέτει και μία «καλοστημένη» ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, τον καθυστερούσε. Εκείνος διαπιστώνοντας πως «κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά» απευθύνθηκε στους Ελβετούς. Οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως η μεταφορά γίνεται σε ελάχιστο χρόνο και ότι κακώς τον καθυστερούσαν.

Ο επιστήμονας άρχισε πλέον να υποψιάζεται πολλά. Πήγε στο γραφείο της εταιρείας και ζήτησε άμεση λύση από την Πατρινή διευθύντρια. Εκείνη του ζήτησε να πάνε μαζί σε χώρα της Απω Ανατολής όπου είχε γίνει η επένδυση των 600.000 ευρώ για να δει και μόνος του τι συμβαίνει και να παραλάβει ο ίδιος το τσεκ. Ο άνθρωπος συμφώνησε, έβγαλε αεροπορικά εισιτήρια και την προηγούμενη μέρα του ταξιδιού έπαθε σοκ! Του τηλεφώνησε η γυναίκα λέγοντάς του «δεν πάμε πουθενά δεν με ενδιαφέρει, μην με ξαναενοχλήσεις μίλα με τους δικηγόρους μου»!

Ο επιστήμονας έπαθε σοκ! Ψάχνοντας ανακάλυψε πως υπάρχουν και άλλοι που την έχουν «πατήσει» από την εν λόγω κυρία. Η οποία διατηρεί γραφεία στο κέντρο της Πάτρας. Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια δικηγόρων. Η εν λόγω γυναίκα είναι ιδιαίτερα γνωστή σε τραπεζικούς κύκλους, είναι παντρεμένη ενώ και η εταιρεία της στην Αθήνα δεν έχει δώσει κάποια στοιχεία που να παραπέμπουν σε απάτες. Άγνωστο ποια είναι η σχέση της με την «μητέρα – εταιρεία»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για